ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۵۶۲۲۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴

تنها بازرسان مورد تایید ایران می‌توانند وارد کشورمان شوند

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به چک امنیتی بازرسان آژانس از سوی وزارت اطلاعات، گفت: هیچ فردی خارج از گروه بازرسان مورد تأیید جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند تحت عنوان بازرس آژانس وارد کشور شود.
  تدبیر24سید عباس عراقچی در خصوص امکان جاسوسی بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: آژانس از قبل بازرسان خود را جهت ورود به کشور به ما معرفی می‌کند که این افراد از سوی نهادهای امنیتی وزارت اطلاعات چک می‌شوند.

معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه بر همین اساس تصریح کرد: بعد از تأیید وزارت اطلاعات، وزارت امور خارجه برای آنها ویزا صادر می‌کند.

وی افزود: از این رو هر بازرسی که بخواهد از سوی آژانس به ایران بیاید باید از بین همان افرادی باشد که پیش از این مورد تأیید جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته و فردی خارج از این گروه نمی تواند تحت عنوان بازرس آژانس به ایران وارد شود.

عراقچی که با "خانه ملت" گفت‌وگو می کرد در خصوص نحوه نظارت بر فعالیت های هسته ای ایران که در برجام مطرح شده است، عنوان کرد: مجموعه برجام در چارچوب پروتکل الحاقی بوده و همه محدودیت ها و نظارت ها در چارچوب این پروتکل است و فراتر از آن نیست.

معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه در پایان با بیان اینکه در هیچ یک از بندهای برجام نظارتی بیش از پروتکل الحاقی لحاظ نشده است، خاطرنشان کرد: یک یا دو مورد استثنا در خصوص نوع نظارت در برجام وجود دارد اما با آن چیزی که تحت عنوان پروتکل پلاس از سوی برخی کشورها مطرح می شود کاملا فاصله دارد و نظارتی بیش از پروتکل الحاقی نیست.
برچسب ها: تدبیر24 ظریف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: