کسانیکه تحمل خوردن شیر را ندارند از کنجد که غنی از روی ، کلسیم و آهن است استفاده كنند.
سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: افرادی که تحمل خوردن شیر را ندارند کنجد را جایگزین آن کنند که غنی از روی، کلسیم و آهن است.
وی افزود: کنجد به عنوان میان وعده در طول روز استفاده شود و مصرف خوراکی های بی ارزش همچون چیپس و پفک حذف شود.
وی در ادامه گفت: از حبوباتی نظیر جو و گندم در شروع تغذیه تکمیلی کودکان اضافه شود زیرا دارای ارزش غذایی بالا است.
وی به والدین توصیه کرد: کودکانی که از گوشت و برنج به تنهایی استفاده نمی کنند از تلفیق برنج و حبوباتی همچون کنجد ، عدس ، سویا ،ماش استفاده شود زیرا برای رشد بهتر کودکان بسیار مفید بوده و از ویتامین با ارزشی برخوردار می شوند.
منبع:الف