آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۶۴۹۳
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۶

القاعده بخش هایی از عدن را تصرف کرد

مقامات امنیتی گفتند: تروریست های القاعده محله التواهی که یکی از کاخ های ریاست جمهوری و بندر اصلی عدن در آن واقع شده را به تصرف خود درآورده وبا خودروهایی که حامل پرچم سیاه است در خیابان ها گشت زنی می کنند.
 تدبیر24 : مقامات امنیتی گفتند: تروریست های القاعده محله التواهی که یکی از کاخ های ریاست جمهوری و بندر اصلی عدن در آن واقع شده را به تصرف خود درآورده وبا خودروهایی که حامل پرچم سیاه است در خیابان ها گشت زنی می کنند.

 همچنین القاعده محله کریتر ، منطقه صیره ومرکز تجاری عدن وبخش هایی از منطقه دار سعد به سمت شمال عدن را به تصرف خود درآورده ،پایگاه ارتش را به اردوگاه آموزشی خود تبدیل کردند. مقامات امنیتی مناطق اشغال شده توسط القاعده در منطقه اللحوم منطقه دار سعد گفتند: حدود 200 فرد مسلح در حال حاضر در پایگاه القاعده آموزش می بینند.

مقامات امنیتی متشکل از نیروهای ارتش، امنیتی وپلیس در یک نوار ویدیویی بدون ذکر اسم ومشخصات خود با خبرنگاران از حمله القاعده به عدن صحبت کردند.

گروه تروریستی القاعده که مستقیما از سوی عربستان وامارات تغذیه مالی وتسلیحاتی می شود در درگیری با نیروهای مقاومت مردمی که از هفته گذشته شروع شده مناطقی از عدن را به اشغال خود درآورد.

نیروهای مقاومت مردمی طی پنج ماه گذشته از یک سو با تجاوز هوایی عربستان واز سوی دیگر با تروریست های القاعده ومزدوران عربستانی درگیر بودند که مداخله نظامی مستقیم امارات وعربستان وارسال نیرو وسلاح برای تروریست های القاعده منجر به تسلط آنها بر بخش هایی از یمن شد.

مقامات امنیتی گفتند: گروه تروریستی القاعده پایگاهی در شهر البریقه واقع در غرب عدن وشهر الخضراء القریبه دارد.

گروه تروریستی القاعده خطرناک ترین شاخه گروههای تروریستی در یمن است که روز گذشته ساختمان اصلی اداره امنیت در شهر التواهی را با انفجار بمبی منهدم کرد به طوری که صدای شدید انفجار در همه جای شهر شنیده شد.

مقامات امنیتی افزودند: القاعده از چندین سال قبل قصد حمله به مراکز دولتی یمن را داشت.
یکی از مقامات امنیتی بندر عدن گفت: تروریست های القاعده چندین قایق گشتی امنیتی ارتش را به آتش کشیدند.

گروه های تروریستی القاعده وداعش طی پنج ماه تجاوز عربستان به یمن به دلیل دریافت کمک های مستقیم مالی وتسلیحاتی از عربستان تقویت شده بخش هایی از شهرهای یمن را به اشغال خود درآورده ومرتکب جنایات زیادی شده اند.

عربستان در ائتلاف با 9 کشور عربی منطقه به جز عمان از ششم فروردین سال جاری حملات گسترده ای را علیه یمن، آغاز کرد تا عبد ربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن جنبش مردمی انصارالله که امنیت شهرهای یمن را در اختیار دارد، جلوگیری کند. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: