تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۵۶۵۲۷
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴

کودکان کره‌جنوبی جزو غمگین‌ترین دانش‌آموزان

در یک مطالعه بین‌المللی، کودکان کره جنوبی جزو غمگین‌ترین دانش‌آموزان شناخته شدند.
   تدبیر24 : در یک مطالعه بین‌المللی، کودکان کره جنوبی جزو غمگین‌ترین دانش‌آموزان شناخته شدند.

این مطالعه از سوی موسسه خیریه «انجمن کودکان» و روی تقریبا 53 هزار دانش‌آموز 10 تا 12 ساله در انگلیس، آلمان، نروژ، کره جنوبی، لهستان، استونی، اسپانیا، ترکیه،‌ رومانی، الجزایر، آفریقای جنوبی، رژیم صهیونیستی، اتیوپی، کلمبیا و نپال انجام گرفته است.

در این فهرست کره‌جنوبی در جایگاه پانزدهم یعنی در آخر جدول قرار گرفته و پایین‌ترین رتبه را کسب کرده و پس از کره‌ای‌ها، کودکان انگلیسی عنوان غمگین‌ترین دانش‌آموزان را در این گروه به خود اختصاص داده‌اند. در این گزارش تاکید شده دلیل این نارضایتی آن است که این دانش‌آموزان در فضای مدرسه بیشتر در معرض خشونت و زورگویی‌ قرار می‌گیرند. به همین دلیل کودکان کره‌ای و انگلیسی نسبت به کودکان سایر مناطق در این مطالعه در فضای مدرسه غمگین‌تر هستند.

«ماتیو راید»، مدیر اجرایی انجمن کودکان دراین‌باره گفت: غمگین‌تر بودن دانش‌آموزان کره‌ای و انگلیسی نسبت به دیگر همسالانشان نگران‌کننده است و این واقعیت که هزاران کودک در مدرسه مورد خشونت جسمی و روانی قرار می‌گیرند، شوک‌آور است. فضای مدرسه باید محیطی امن برای کودکان باشد و نباید به میدان جنگ و درگیری تبدیل شود.

در این گزارش آمده است، کودکانی که به طور مداوم در معرض خشونت هستند، شش برابر بیش از کودکان دیگر از فقدان حس رفاه و آسایش رنج می‌برند. همچنین پسران، 50 درصد بیش از دختران مورد خشونت همکلاسی‌های خود قرار می‌گیرند.

به گزارش روزنامه گاردین، «انجمن کودکان» که یک موسسه خیریه در انگلیس است از دولت این کشور درخواست کرد تا مشاوره‌دهی به دانش‌آموزان اجباری شود و مدارس را ملزم سازد تا به بهبود وضعیت رفاه و آسایش کودکان خود کمک کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: