ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۶۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۶

ثبت ملی 11 اثر تاریخی رامهرمز

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خوزستان گفت: 11 اثر تاریخی شهرستان رامهرمز در ردیف آثار ملی ثبت شده است.
 تدبیر24 افشین حیدری اظهار کرد: 11 اثر تاریخی و با ارزش شهرستان رامهرمز که از نظر قدمت و ارزش‌های معماری شرایط ثبت ملی را احراز کرده‌اند در ردیف آثار ثبت شده این شهرستان افزوده شدند.

وی با اشاره به اینکه این اتفاق هدیه‌ای به همه میراث‌دوستان خوزستان و رامهرمز در آستانه هفته دولت است، افزود: ثبت این آثار و معرفی و احیای آنها می‌تواند در ارتقای سطح گردشگری شهرستان با قدمت رامهرمز تاثیر بسزایی داشته باشد.

رامهرمز در کنار شوش و شوشتر دیگر شهر خوزستان است که طبق نظر تاریخ‌دانان در دوره‌ای پایتخت ایران بوده ‌است. یاقوت حموی می‌گوید، رامهرمز متشکل از دو کلمه رام و هرمز (نام یکی از خسروان ساسانی) بوده‌ است. برخی می‌گویند رامهرمز نامی کوتاه شده از رامهرمز اردشیر بوده و این شهری است نام‌دار در خوزستان و عامه مردم خوزستان این شهر را رامز می‌گویند.

مردم رامهرمز از اقوام بختیاری و از طوایف چهارلنگ هستند و طوایفی از اقوام دیگر مانند خدری دشتستان، زارع‌زاده، بیگدلی، طلاوری و مردمانی که از شهرها و استانهای مجاور به این شهر کوچ کرده‌اند تشکیل می‌دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: