آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۶۸۲۹
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸

انهدام باند قاچاق انسان در هنگ مرزی ارومیه

فرمانده هنگ مرزی ارومیه گفت: باند قاچاق انسان با ۲۵۷ نفر تبعه خارجی توسط نیروهای هنگ مرزی ارومیه منهدم شد.
 تدبیر24:  فرمانده هنگ مرزی ارومیه گفت: باند قاچاق انسان با ۲۵۷ نفر تبعه خارجی توسط نیروهای هنگ مرزی ارومیه منهدم شد.

 سرهنگ علی علی‌پور اظهار داشت: برابر اطلاعات واصله مبنی بر اقدام برخی سودجویان در جهت قاچاق انسان از حوزه استحفاظی گروهانهای مرزی سرو، ترگور و ضیایی، مراتب بلافاصله در دستور کار مرزبانان هنگ مرزی ارومیه قرار گرفت.

وی گفت: در این باره با رصد نقطه به نقطه حوزه استحفاظی و با اعلام دستورات هوشیاری به واحدهای مرزی در راستای انسداد مرزی و جلوگیری از ترددات غیرمجاز، در نهایت نیروهای مرزی با اجرای ساعتها کمین در نقاط کوهستانی و آلوده، حین رصد منطقه و گشت‌زنی نامحسوس در محورهای منتهی به روستاهای مرزی موفق شدند یک باند بزرگ قاچاق انسان را شناسایی با شگردهای پلیسی منهدم کنند.

فرمانده هنگ مرزی ارومیه به موفقیت مرزبانان در این عملیات اشاره کرده و تصریح کرد: در این عملیات 7 نفر از قاچاقچیان سرشناس انسان که فعالیت گسترده در امر خارج کردن اتباع بیگانه از کشور را داشتند دستگیر، چهار خودرو توقیف و 257 نفر تبعه خارجی که عمدتا از کشور افغانستان بودند دستگیر شدند.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: