ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۵۶۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰

۱۰دانشگاه برتر کشور در تولید علم معرفی شدند

دانشگاه تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، شیراز، فردوسی مشهد، علم و صنعت ایران، تبریز و شهید بهشتی به ترتیب ۱۰ دانشگاه برتر کشور در تولیدات علمی سال ۲۰۱۳ میلادی معرفی شدند.
 تدبیر24:  بر اساس داده های پایگاه معتبر «وب آوساین« «(ISI)، دانشگاه تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، شیراز، فردوسی مشهد، علم و صنعت ایران، تبریز و شهید بهشتی به ترتیب ۱۰ دانشگاه برتر کشور در تولیدات علمی سال ۲۰۱۳ میلادی هستند.

بر اساس داده‌های پایگاه ISI، دانشگاه تهران با ۲ هزا ر و ۴۲۷ عنوان مشارکت در تولید علم جمهوري اسلامی ایران در جایگاه نخست در بین دانشگاه هاي ایران قرار دارد.

دانشگاه های صنعتی امیرکبیر(۱۴۹۵ مدرک)، صنعتی شریف(۱۴۳۲ مدرک)، تربیت مدرس(۱۳۷۶ مدرک) و صنعتی اصفهان(۱۰۴۰ مدرک) به ترتیب در مکان هاي دوم تا پنجم قرار دارند.

 دانشگاه شهیدبهشتی با ۶۴۵ عنوان تولید علمی و دانشگاه تبریز با  ۶۸۲عنوان تولید علمی در سال ۲۰۱۳ میلادی در بین ده دانشگاه مورد بررسی به ترتیب در رتبه های دهم و نهم قرار گرفتند.

سهم تولیدات علمی دانشگاه ها
بررسی های پایگاه استنادي «وب آو ساینس» در میزان سهم مشارکت دانشگاه های کشور در تولیدات علمی محققان کشورمان در سال ۲۰۱۵ میلادی نشان می دهد، دانشگاه تهران با ۸.۶۵۴  درصد بیشترین سهم در تولید علم ایران را در سال ۲۰۱۳ میلادی داشته است.

دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر (۵.۳۴درصد)، صنعتی شریف(۵.۱۰ درصد)، تربیت مدرس(۴.۹۰ درصد) و صنعتی اصفهان(۳.۷۰ درصد) به ترتیب با در مکان های دوم تا پنجم قرار دارند.

در حالی که دانشگاه شهیدبهشتی با ۲.۳ درصد و دانشگاه تبریز با ۲.۴۳۲ درصد در سال  ۲۰۱۳  در بین ده دانشگاه مورد بررسی در رتبه های  آخر قرار گرفتند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: