آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۷۰۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۰

واکنش تهیه کننده گفتگو ویژه خبری به اتفاقات شب گذشته+عکس

پیگیری های خبرنگار ما حاکی از آن دارد که اصل ماجرا فشارهای وارد شده از سوی زاکانی بوده که با نپذیرفتن این تقابل، مسئولان برنامه فوق را تحت فشار قرار داده و موجب ضبط برنامه بدون حضور نماینده دولت شده است
تدبیر24:در پی انتشار پشت پرده برنامه شب گذشته گفتگو ویژه خبری در خصوص عدم حضور دکتر بعیدی نژاد در برنامه ( اینجا ) به دلیل بهانه جویی ها و عدم تمایل زاکانی از مخالفان سرسخت برجام به بحث رو در رو در مقابل بینندگان، محمد حسین رنجبران سردبیر و تهیه کننده برنامه گفتگو ویژه خبری مطلبی در همین رابطه منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی تدبیر24 این اتفاق که با واکنش و گلایه مندی هایی از سوی حامیان برجام روبرو شد، موج انتقادات به رسانه ملی را نیز به همراه داشت. اما پیگیری های خبرنگار ما حاکی از آن دارد که اصل ماجرا فشارهای وارد شده از سوی زاکانی بوده که با نپذیرفتن این تقابل، مسئولان برنامه فوق را تحت فشار قرار داده و موجب ضبط برنامه بدون حضور نماینده دولت شده است.

متن منتشر شده از سوی رنجبران به شرح زیر است :

" بعضی لحظات به تلخ ترین لحظات آدم تبدیل میشه اما در عین حال عبرت آموز هم هستند دیشب از آن شب های ماندگار تلخ و شیرین بود برای من،تلخ از آن جهت که ناخواسته در برخوردی که به هیچ وجه نمی پسندیدم سهیم شدم (و البته این موقعیت های ناخوسته از وجوه نا خوشایند حرفه ماست) ، شیرین از آن جهت که بزرگواری یک انسان شریف در چنین موقعیت ناخوشایندی برایم تجربه ای ماندگارشد، دکتر حمید بعیدی نژاد رو می شناختم و پیش از این در یک برنامه دانشگاهی با او هم صحبت شدم اما دیشب در دومین برخوردمان یک درس اخلاقی بزرگ را نه از یک مدرس اخلاق بلکه از یک چهره سیاسی آموختم
دیشب این دیپلمات نام آشنا درس تواضع، صبر،ادب و اخلاق سیاسی را برایم در کمتر از دو دقیقه معنا کرد، کاری ندارم که برجام نتیجه اش در مجلس و شورای عالی امنیت ملی چه می شود یا آمریکایی ها به آن چه رایی خواهند داد،کاری ندارم کفه مثبت یا منفی آن برای کشور چقدر است، کاری ندارم که تحلیل و نظر شخصی ام در این باره چیست اما آرزو دارم همه دیپلمات ها و سیاستمداران ما آراسته به اخلاق و ادب و منطق باشند دیشب یاد تذکرات پی در پی آقایمان افتادم به سیاسیون که اخلاق باید سرلوحه کارتان باشد.... "


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: