ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۷۰۶۱
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۳

دلایل پلمپ باشگاه‌های ورزشی

تدبیر24:سرتیپ پاسدار حسین ساجدی نیا اظهارداشت: با توجه به اینکه فعالیت غیر مجاز باشگاه‎های بدنسازی متخلف یکی از دغدغه‎های اصلی شهروندان تهرانی است، نظارت بر کار این واحدهای صنفی در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی و اماکن تهران بزرگ قرار گرفت و ۶۳۲ بار از این واحدها بازرسی شد.

وی افزود: در این رابطه پس از انجام اقدام‎های کارشناسانه باشگاه‎های بدنسازی متخلف شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی پلمپ شدند.

رییس پلیس پایتخت تصریح کرد: ۳۷۳ واحد صنفی نیز که دارای تخلف‎های جزیی بودند، اخطار دریافت کردند تا در اسرع وقت به تخلف‎های خود رسیدگی کنند در غیر این صورت پلمپ خواهند شد.

وی ادامه داد: همچنین ۷۳۹ مورد تذکر از سوی ماموران پلیس به مسئولان برخی باشگاه‎ها داده شد.

سردار ساجدی نیا یادآور شد: نصب دوربین مدار بسته در فضای باشگاه، ایجاد مزاحمت برای همسایگان و کسبه محدوده، نداشتن جواز کسب و کارت بیمه ورزشی، استفاده نکردن از مربی متخصص و دارای مدرک، ارتباط نداشتن با پزشک و مشاور ورزشی، فروش و توزیع دارو، مکمل و پودرهای غیرمجاز بدنسازی، استفاده از پوسترهای برهنه و نیمه برهنه، پخش موسیقی‌های غیر مجاز، تجمع اراذل و اوباش، ارایه خدمات خارج از سرویس کاری به مشتریان و انتشار تصاویر خارج از شئونات اسلامی از جمله تخلف‌های این واحدهای صنفی است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به این مطلب که فدراسیون پزشکی ورزشی کشور اعلام کرده است که هیچ باشگاهی حق عرضه مکمل‌های ورزشی ندارد، گفت: طی بررسی‌های انجام شده مشخص شد که باشگاه‌های دارای مجوز و معتبر، حدود ۲ سال است که مبادرت به فروش و استفاده مکمل‌های بدنسازی نمی‌کنند و در صورت تخلف پلیس این محل‌ها را پلمپ و فرد خاطی به کمیسیون ماده پنج وزارت ورزش و جوانان معرفی می‌شود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ خاطر نشان کرد: شیادان همواره در اطراف و داخل باشگاه‌های بدنسازی برای فروش مکمل‌های تقلبی تلاش می‌‌کنند و این وظیفه مسئولان باشگاه‌های ورزشی به خصوص بدنسازی است که موارد مشکوک را به پلیس اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

وی با بیان اینکه مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به عنوان پل ارتباطی شهروندان و پلیس است، یادآور شد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلف از سوی متصدیان و مالکان واحدهای صنفی مذکور ، مراتب را از این طریق و یا مراجعه به کلانتری محل، به پلیس گزارش دهند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.

یادآور می شود که فدراسیون پزشکی ورزشی حدود سه سال است با راه اندازی ستاد نظارت بر سلامت باشگاه ها و اماکن ورزشی کشور تمامی باشگاه های سراسر کشور را توسط هیات های استانی خود تحت بازرسی قرار داده و پس از طی مراحل قانونی و با همکاری مراجع ذیصلاح با باشگاه های متخلف برخورد می کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: