آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۷۰۶۵
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۳

حمیده عباسعلی دومین طلایی ایران

تدبیر24:عباسعلی امروز (شنبه) در رقابت های وزن به اضافه 68 کیلوگرم ابتدا با نتیجه 6 بر صفر نماینده ویتنام را شکست داد و در مبازره دوم 5 بر 3 برابر حریف ژاپنی را از پیش رو برداشت.
دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی در مبارزه فینال برابر حریف سرسخت چینی با نتیجه یک بر صفر به برتری رسید و طلا گرفت تا دومین طلایی ایران در این رقابتها لقب بگیرد.
امیر مهدی زاده روز گذشته (جمعه) در وزن منهای 60 کیلوگرم اولین مدال طلا را برای ایران گرفت.
سیزدهمین دوره رقابتهای کاراته قهرمانی آسیا با شرکت 285 کاراته کا از 33 کشور 13 تا 15 شهریور ماه در شهر یوکوهامای ژاپن برگزار می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: