ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۷۱۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸

روسیه مسمومیت عرفات را رد کرد

رئیس سازمان پزشک قانونی روسیه تاکید کرد: آزمایش های پزشکی ثابت کرد که در نمونه برداری های به عمل آمده از یاسر عرفات رئیس سابق تشکیلات خودگردان فلسطین هیچ اثری از مسمومیت با ماده شیمیایی (پولونیوم) به چشم نمی خورد.
به گزارش  تدبیر24 به نقل از ایسنا، ولادیمیر اویبا در مصاحبه با خبرگزاری اینترفکس روسیه افزود:« نتایج این آزمایش ها و بررسی ها را به وزارت امور خارجه کشورش تحویل داده است.»

وی تصریح کرد:« امکان ندارد عرفات با ماده شیمیایی فوق الذکر مسموم شده باشد، زیرا کارشناسان روسی به رغم انجام تحقیقات و بررسی های لازم روی نمونه ها، هیچ اثری از این ماده پیدا نکردند.»

یک تیم پزشکی فلسطینی در سال گذشته از جنازه یاسر عرفات نمونه برداری کرد و آن را در اختیار گروهی از پزشکان قانونی سوئیسی و فرانسوی و روسی قرار داد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اگر این مساله به اثبات برسد در آن صورت شک فلسطینیان مبنی بر دست داشتن "اسرائیل" در ترور عرفات برطرف می شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: