مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه دو سوم عطاریها غیرمجازند، با طرح این سوال که چرا برخی عطاریها داروهای غیرمجاز میفروشند و مسوولان مربوطه با آن برخورد نمیکنند، گفت: احساس خطر در این زمینه بسیار جدی است.
تدبیر24: مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه دو سوم عطاریها غیرمجازند، با طرح این سوال که چرا برخی عطاریها داروهای غیرمجاز میفروشند و مسوولان مربوطه با آن برخورد نمیکنند، گفت: احساس خطر در این زمینه بسیار جدی است.
دکتر امیرحسین جمشیدی با بیان اینکه افرادی که در عطاریها فعالیت میکنند باید صلاحیت و تجربه کافی را داشته باشند، اظهار داشت: در حال حاضر این صلاحیت در خیلی از موارد مشاهده نمیشود.
وی گفت: وقتی بحث عطاری میشود، اشاره به همه عطاریها نیست. متاسفانه تنها تعداد محدودی از عطاریها کار علمی انجام میدهند، یعنی گوشهای از دانش طب سنتی را نسل به نسل انتقال دادهاند که صحبت ما اشاره به این افراد نیست؛ در حالی که بسیاری از افراد از نام عطاری سوء استفاده میکنند که تعداد آنها از این افرادی که ذکر شد، بیشتر است.
جمشیدی اظهار داشت: دو سوم عطاریها غیرمجازند و متاسفانه تعداد عطاریهایی که عضو اصناف نیستند، بسیار زیاد است. سوال اینجاست که اگر عطاریها جزو صنف نباشند و تخلفی را مرتکب شوند، چه اقدامی انجام میشود؟ چرا برخی عطاریها داروهای غیرمجاز میفروشند؟ چرا مسئولین مربوطه اقدام نمی کنند؟ احساس خطر در این زمینه بسیار جدی است.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ادامه داد: در ارتباط با وظایفی که در اختیار ماست، هدف ما سلامت مردم بوده، سلامتی مردم را با هیچ گزینهای عوض نمیکنیم و با هیچ کس تعارف نداریم.
وی گفت: ما یکسری فضاهای خطرناکی داریم که جوانان و بچههای بسیاری در آن ورزش میکنند، اما متاسفانه در برخی از این فضاها فرآوردههای غیرمجاز استفاده میشود و این جوانان از فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی دور میشوند.