ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۷۲۱۸
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱

جنايت حين وحشت آفريني مستانه در خيابان

مرد جواني که در يک درگيري مستانه، با ضربات چاقو دست به جنايت زد، از سوي قضات دادگاه کيفري به قصاص محکوم شد.
 
تدبیر24:  مرد جواني که در يک درگيري مستانه، با ضربات چاقو دست به جنايت زد، از سوي قضات دادگاه کيفري به قصاص محکوم شد.
 
 به گزارش مردم سالاری، ششم خرداد سال 93 ماموران کلانتري در جريان وقوع يک درگيري مرگبار در خيابان کارگر جنوبي قرار گرفتند که بلافاصله موضوع را در دستور کار خود قرار دادند و با حضور در محل حادثه به تحقيق در اين رابطه پرداختند. با حضور ماموران مشخص شد که دو پسر جوان با مرد مست در خيابان درگير شده و از سوي يکي از مردان مست، با ضربات چاقو زخمي شده‌اند.
 
 بنابراين دو مصدوم بلافاصله به بيمارستان منتقل شدند و تحقيقات در اين خصوص آغاز شد. با دستگيري سه متهمي که در دعوا شرکت داشتند تجسس‌ها در اين باره آغاز شد و در حاليکه متهمان تحت بازجويي قرار گرفته بودند از بيمارستان خبر رسيد که يکي از مصدومان در بيمارستان جان باخته است. بنابراين متهم اصلي به عنوان عامل جنايت تحت تحقيق قرار گرفت و به ماموران گفت: مقتول و دوستش آن شب به ما تذکر دادند و با ما درگير شدند. من هم براي دفاع از خودم با چاقو به آنها ضربه زدم.
 
دوست مقتول نيز به عنوان شاهد به ماموران گفت: من و دوستم با هم در خيابان خانه مان بوديم که ديديم اين سه مرد مست با خودروي سمند به خيابان ما آمدند. آنها از ماشين پياده شدند و در محله ما حرکات عجيبي از خودشان نشان دادند، براي همين من و دوستم به آنها تذکر داديم که يکي از آنها با چاقو به ما ضربه زد.
 
با اين اظهارات، متهم اصلي صحنه جنايت را بازسازي کرد و پرونده براي رسيدگي به شعبه 71 دادگاه کيفري استان فرستاده شد. اين پسر به همراه همدستانش صبح روز يک شنبه در دادگاه کيفري استان تهران محاکمه شد. در اين جلسه خانواده اولياي دم درخواست قصاص کردند.
 
سپس متهم اصلي با ابراز پشيماني به قضات گفت: من مست بودم آن شب را زياد به ياد ندارم، فقط مي‌دانم که خيلي پشيمانم و تقاضاي بخشش دارم. در پايان نيز هيات قضايي وارد شور شدند و متهم اصلي را به قصاص و شلاق محکوم کردند. دو متهم ديگر نيز به شلاق محکوم شدند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: