ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۷۳۲۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸

آقای جلیلی بگو نتیجه 6سال فعالیتت کجاست؟!

تدبیر24عضو کمیسیون ویژه بررسی برجام در مجلس گفت: سوال من از آقای جلیلی این است که اولاً چرا ایشان نتیجه عملکرد 6 ساله‌اش را همچون تیم فعلی در اختیار کمیسیون قرار نمی‌دهد و ثانیاً تفاوت دو قطعنامه 1929 و 2231 چیست و کدام در راستای منافع ملی است؟!
عباسعلی منصوری آرانی با اشاره به بررسی برجام در کمیسیون ویژه در مجلس گفت: نمایندگان در جلسات کمیسیون ویژه برجام،‌ تلاش دارند صحبت‌ همه مسئولانی که در بحث هسته‌ای نقش داشتند را بشنوند و با این‌که میهمانان جلسات در تایید یا رد برجام صحبت کنند، مشکلی نداریم.وی با اشاره به حضور سعید جلیلی در جلسات کمیسیون ویژه برجام یادآور شد: دو موضوع مهمی که در حاشیه سوالات بنده از آقای جلیلی مطرح شد، روشنگر بسیاری از نکات است. بحث نخست بنده بر سر این بود که هم‌اکنون 
تیم مذاکره‌کننده کتابچه‌ای را به‌عنوان «برجام» در اختیار کمیسیون گذاشته و سوال اینجاست که نتیجه 6 سال فعالیت‌های تیم آقای جلیلی کجاست؟! به گزارش ایلنا، منصوری آرانی ادامه داد: به‌هر حال همان‌طور که ما در کمیسیون ویژه برجام کلمه‌به‌کلمه برجام را مورد نقد قرار می‌دهیم، باید بدانیم که تیم آقای جلیلی در 6 سال مذاکرات چه عملکردی داشتند و برای مثال در آلماتی چه تصمیماتی گرفتند تا بتوانیم مشترکات و تفاوت‌های این دو دوره را با یکدیگر مقایسه کنیم. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: موضوع مهم دیگری که در قالب سوال ازسوی بنده از آقای جلیلی پرسیده‌شد، مربوط به تفاوت‌های دو قطعنامه 1929که در زمان آقای جلیلی صادر شده و قطعنامه 2231 است که در دوره کنونی به تصویب رسید و لازم است با مقایسه این دو قطعنامه ببینیم کدامیک سنگین‌تر و به‌ضرر مردم و کشور بوده‌است. عضو کمیسیون ویژه بررسی برجام در مجلس ضمن توضیح درباره ابهامات مربوط به پخش گزینشی سخنان سعید جلیلی در صداوسیما، اعلام‌کرد: البته صحبت‌هایی که در جلسه دوم مطرح شد تماماً پخش گردید، اما متاسفانه مباحثی که آقای جلیلی درخصوص تاریخچه مذاکرات در جلسه نخست مطرح کردند با سوالات بسیاری ازسوی نمایندگان مجلس همراه‌شد که در تلویزیون نمایش داده ‌نشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ثمن
|
-
|
۱۱:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
0
0
تدبیرجان نتیجه 6 سال رفت و آمد تیم مذاکره کننده ...و یارانش را از بانکی باید پرسید که حق ماموریت ها و هزینه پروازها و اقامت ها و... آنها را دریافت و پرداخت میکردند. این 6 سال اگر هیچی نداشت برای جناب ...و تیمش هم نان داشت و هم آب و اگر دست آنها بود تا قیامت تمدید میکردند تا نوه و نبیره شان هم بیمه شوند. آخر این مذاکرات از چاه نفت هم درآمدش بیشتر بوده
نظر شما: