ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۶

تعیین دو عضو دیگر کابینه

وزارتخانه‌های ورزش و دادگستری وزرای خود را شناختند
در حالی وزرای کشور، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ورزش و امور جوانان و دادگستری وزرای خود را تا کنون نشناخته اند، خبرهای دریافتی حاکی از آن است که تکلیف وزارت ورزش و جوانان و دادگستری با معرفی وزرای آن مشخص شده است.

با نزدیک شدن به روز تحلیف و وعده رئیس جمهور منتخب برای معرفی وزرای خود در این روز به افکار عمومی و مجلس، گمانه زنی به واقعیت نزدیک شده و هر روز تعدادی دیگر از اعضای کابینه مشخص می شوند.
به گزارش اعتدال، در حالی وزرای کشور، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، ورزش و امور جوانان و دادگستری وزرای خود را تاکنون نشناخته اند، خبرهای دریافتی حاکی از آن است که تکلیف وزارت ورزش و جوانان و دادگستری با معرفی مسعود سلطانی فر و حجت الاسلام امیری مشخص شده است.

این خبر در حالی منتشر می شود که رضا ویسه که سابق بر این گزینه اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی شده بود به علت داشتن منع قانونی به مجلس معرفی نخواهد شد.

بنابرهمین گزارش طبق مصوبه مجلس هشتم، ویسه که دارای تابعیت دوگانه است، نمی تواند از سوی رئیس دولت یازدهم به عنوان وزیر به مجلس معرفی شود و تیم مشاوران دکتر روحانی باید به دنبال فرد دیگری برای وزرات صنعت، معدن و تجارت باشند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: