ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۷۴۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷

چه کسی درباره پخش گزینشی جلسات بررسی برجام تصمیم گیری می کند؟

این قبیل رفتارها پس از ماجرای پیش آمده در گفتگوی ویژه خبری شائبه یکطرفه شدن بررسی برجام را بر خلاف بیانات و تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در پی داشته است

 تدبیر24:در حالی که هنوز جنجال رسانه ای شدن حضور تک نفره زاکانی در گفتگوی ویژه خبری و بازگرداندن نماینده تیم مذاکره کننده هسته ای از صداوسیما به خانه به خاطر شرط رییس کمیسیون بررسی برجام در رسانه ها وجود دارد، پخش گزینشی جلسات بررسی برجام در مجلس ابهام ها در خصوص رفتار مغرضانه صداوسیما را نیز بیشتر کرده است.

به گزارش سرویس سیاسی تدبیر24 شنیده ها حاکی از آن دارد که تصميم گيرنده پخش گزینشی گفت وگوهاي كميسيون ويژه برجام شخصی است که این روزها نفوذ بالایی در این موضوع پیدا کرده است به گونه ای که گویا نهادهای تصمیم گیر بویژه معاونت سیاسی صداوسیما در این ماجرا دخالتی نداشته و یا قدرت دخالت ندارند حتی دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي و يا هيات ريسه مجلس كاملا از موضوع كنار گذاشته شده اند که این امر باعث اعتراض برخی نمایندگان مجلس نیز شده است. عدم پخش قسمت نخست حضور جليلي در کمیسیون برجام که اعتراض ابوترابي و برخی دیگر از نمایندگان را در پی داشته است یکی از این موارد ذکر شده است.

این قبیل رفتارها پس از ماجرای پیش آمده در گفتگوی ویژه خبری که علاوه بر بی احترامی به نماینده دولت (دکتر بعیدی نژاد) باعث ممنوع التصویر شدن مجری – تهیه کننده آن برنامه نیز شد، شائبه یکطرفه شدن بررسی برجام، کارشناسی ها و همچنین دعوت از صاحب نظران و حتی پخش جلسات را در پی داشته در حالی که مطابق بیانات و تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری بررسی برجام باید کارشناسانه، دقیق و بی طرفانه صورت پذیرد.

مشخص نیست این فرد چه طرح و نقشه ای برای بررسی برجام و انتشار گزینشی جلسات در صداوسیما در پیش گرفته است و هدف نهایی او چیست و ایا می تواند در برابر فشار افکار عمومی و همچنین اطلاع رسانی های غیر رسمی، شبکه های اجتماعی و... مقاومت کند یا خیر.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: