ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۷۶۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۵

چین چند میلیاردر دارد؟

مجله فوربس با انتشار فهرست ثروتمندترین افراد چین در سال 2013 از حضور 168 میلیاردر در چین خبر داد.
تدبیر24: در این فهرست شمار میلیاردرهای چین از رکورد 113 نفر در سال گذشته نیز فراتر رفته است.

همین فهرست نشان می دهد ثروت کلی 400 نفر از ثروتمندترین افراد این کشور به 3474 میلیارد و 600 میلیون یوان معادل 570 میلیارد دلار می رسد که این رقم در مقایسه با سال 2012 ، 35 درصد افزایش یافته است.

در ده سال اخیر چین یکی از کشورهای میلیاردر جهان با رشد جمعیتی قابل توجه بوده است.

با افزایش ثبت شده در فهرست سال 2013 مجله فوربس این وضعیت کشور چین تقویت شده است.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از شانگهای ،وانگ جیانلین رئیس شرکت دالیان واندا گروپ با داشتن 86 میلیارد یوان دارایی در صدر فهرست 2013 فوربس قرار دارد.

احیای بازار مسکن در چین و تمایل وانگ برای ورود به صنعت جهانی تفریحات و سرگرمی از عوامل موثر در این زمینه بوده است.

زونگ کینگهو از افراد مطرح در صنعت نوشیدنی و مدیر کل شرکت واهاها در گزارش امسال فوربس از جایگاه نخست به دومین رده تغییر مکان داد و ثروت کلی او به 68 میلیارد و 300 میلیون یوان معادل 11 میلیارد و 100 میلیون دلار می رسد.

چین در سالهای اخیر بیشترین شمار کاربران اینترنت و استفاده کنندگان از تلفن همراه را در جهان به خود اختصاص داده است.

اینترنت در چین نیز برای عده ای ثروتهای کلان به ارمغان آورده است.
لی یانهونگ مدیر کل شرکت « بایدو» مهمترین موتور جستجوی اینترنت در چین نفر سوم فهرست فوربس یکی از همین افراد است.
منبع:  واحد مرکزی خبر




بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: