ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲
بر اساس مصوبه كمیسیون انرژی:

مصوبه مجلس برای جایگاه دارانCNG

طبق بند ۳ جز ۹ قانون بودجه سال ۹۲ طرح افزایش کارمزد جایگاه داران سی ان جی در صورت تصویب در شورای اقتصاد قابل اجرا خواهد بود.»
نایب رییس دوم کمیسیون انرژی از تصویب افزایش کارمزد جایگاه داران سی ان جی در شورای اقتصاد خبر داد.
علی مروی، نائب رییس کمیسیون انرژی در با اشاره به برگزاری جلسه دیروز کمیسیون انرژی در خصوص افزایش کارمزد جایگاه داران سی ان جی اظهار داشت: در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان وزارت نفت، سازمان حمایت و ستاد هدفمندی یارانه‌ها تشکیل شد همگی متفق القول به افزایش کارمزد جایگاه داران سی ان جی رضایت داشتند اما بر اساس قانون این افزایش قیمت باید در شورای اقتصاد تصویب شود.
وی تصریح کرد: طبق بند ۳ جز ۹ قانون بودجه سال ۹۲ طرح افزایش کارمزد جایگاه داران سی ان جی در صورت تصویب در شورای اقتصاد قابل اجرا خواهد بود.
مروی در آخر افزود: قرار بر این شد مذاکره پایانی با سازمان حمایت انجام شود و در صورت داشتن اختیارات قانونی این سازمان افزایش را مصوب و ابلاغ کند.
گفتنی است پیش از این مروی در گفت‌و‌گو با ایلنا خبر از تصویب افزایش کارمزد جایگاه داران داده بود و تنها مشکل را عدم توافق سازمان حمایت و ستاد هدفمند سازی یارانه‌ها در اعلام نتیجه ذکر کرده بود.
منبع:ایلنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: