ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۷۷۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰

الله کرم اعتراف کرد!

اینکه روشهای بهتری میتوانست برای برخورد وجود داشته باشد صحیح است و باید از این روشها استفاده می شد. اما کسانی که باید روشهای درست را انجام می دادند انجام ندادند و این حرکت در پی این کوتاهی اتفاق افتاد
تدبیر24حسین الله کرم رئیس شورای هماهنگی انصار حزب الله در گفتگو با خبرگزاری برنا درباره تفاوت یک فرد یا تفکر انقلابی با یک فرد یا تفکر افراطی گفت: یک فرد انقلابی بر اساس اصول و عوامل مشخص یک تفکر یا ایدئولوژی یا اندیشه دینی عمل می کند اما افراطیون بر اساس مسائل شخصی و گروهی و جناحی عمل می‌کنند و عمدتا منافع خاص رو در نظر می گیرند.

وی درباره حادثه سفارت انگلیس و بالا رفتن از دیوار این سفارت اظهار داشت:در مقابل کسانی که قانون شکنی می کنند و دنباله رو همان فتنه 88 هستند و هم چنین سفارت انگلیس که همراه با جریان فتنه شرکت می کند فکر می‌کنید باید چگونه عمل کرد؟ آیا آنها کار قانونی میکنند؟

الله کرم ادامه داد: سفارت انگلیس با این اعمالش یک سفارتخانه نیست بلکه یک لانه جاسوسی دوم است. اگر شما بپذیرید که اینجا لانه جاسوسی است پس برخورد مردم با این لانه جاسوسی یک حرکت انقلابی بوده است نه یک حرکت افراطی. اگر این سفارتخانه زودتر بسته می شد و دیپلماتهای آن اخراج می شدند این حرکت به گفته من انقلابی و به گفته شما افراطی رخ نمی داد. هرکسی که میخواهد باشد چه روحانی باشد و چه احمدی نژاد . وقتی که جلو فعالیت های این سفارت خانه را نمی گیرند ، پس رفتار مردمی که چنین واکنشی نشان می دهند قابل قبول است.

الله کرم اظهار داشت:  اینکه روشهای بهتری میتوانست برای برخورد  وجود داشته باشد صحیح است و باید از این روشها استفاده می شد. اما کسانی که باید روشهای درست را انجام می دادند انجام ندادند و این حرکت در پی این کوتاهی اتفاق افتاد . نمایندگان مجلس باید قبل از این حرکت می کردند. وقتی که قانونگذار به وظیفه خود عمل نمی کند جوانهای انقلابی باید چیکار کنند؟ بروند به کجا شکایت کنند؟

الله کرم در پاسخ به این سوال که به نظر شما این حرکت انقلابی بوده و نه افراطی گفت: حرکت انقلابی هم اگر نادرست باشد می تواند توسط رهبر انقلابی مورد نقد قرار بگیرد و افراد هم می پذیرند آنرا و ماهم می پذیریم که باید به روش‌های دیگری عمل می کردیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: