ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۷۷۲۱
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۲

اعتراف رجوی به قتل عام بیش از ده هزار ایرانی

انتشار نامه‌‌هایی از مسعود رجوی به میخاییل گورباچف که در آن به قتل‌عام بیش از ۱۰ هزار نفر از ایرانیان به اقرار خود مسعود رجوی اشاره شده است.
تدبیر24:به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) اخیرا از بین اسناد منتشر شده حزب کمونیست در زمان اتحاد جماهیر شوروی، نامه‌هایی از سوی سرکرده ناپیدای منافقین، مسعود رجوی، به میخائیل سرگئیویچ گورباچف Mikhail Sergeyevich Gorbachev رهبر حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی که از طریق سفارت شوروی در بلغارستان برای او ارسال شده بود، در دسترس قرار گرفته است. کپی نامه‌ها در آرشیو دانشگاه استنفورد موجود است. سه نامه مذکور که پرونده‌ آنها به شماره ۲۴/۱۵/۸۹ در بایگانی حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی بایگانی شده است. نامه ها که به سال ۱۹۸۵ میلادی (۱۳۶۴ شمسی) به شوروی و حزب کمونیست ارسال شده درست ۴ سال بعد از فرار رجوی به فرانسه و اردو زدن منافقین در زمین لیبرالیسم بوده است. در این نامه‌ها که امضای مسعود رجوی و فرهاد الفت (نماینده منافقین) را ذیل خود دارد از شوروی کمونیست درخواست کمک ۳۰۰ میلیون دلاری و همچنین اعطای پناهندگی به تروریست‌‌های فراری منافقین از ایران داده شده است. اما آنچه در این میان توجه را به خود جلب می‌کند اقرار صریح مسعود رجوی به قتل‌عام بیش از ۱۰ هزار ایرانی پس از انقلاب اسلامی است که سند بسیار محکمی در کنار اسناد دیگر برای اثبات این واقعیت تاریخی است که منافقین در ریختن خون بیش از ۱۲۰۰۰ تن از مردم کشورمان دست داشته‌اند. در بخشی از این نامه به قلم رجوی آمده است:«رژیم با از دست دادن بیش از ۱۰ هزار تن از مهم‌ترین مهره‌ها و کادر‌های خود در رویاروئی با قوای مقاومت، ثبات و آینده خود را از دست داده و همچنین به اثبات رسیده است که به هیچ وجه قادر به از بین بردن سازمان مردمی، سراسری و مسلح ما و مقاومت رو به اعتلای آن و آلترناتیو دموکراتیک ـ ضد امپریالیستی که ما معرفی نموده‌ایم، نیست.» همچنین در جای دیگری از شرح جنایات خود برای گورباچف چنین می‌نویسد: «بیلان واقعی عملیات مجاهدین از سپتامبر ۸۴ تا سپتامبر ۸۵ که اسناد آن جزء به جزء منتشر شده بقرار زیراست؛ - ۳۲۰ رشته عملیات موفق در تهران، شهرستان‌ها و کردستان. ـ ۱۵۰۰ تن کشته و زخمی از مزدوران رژیم. ـ انهدام یا وارد کردن خسارت جدی به ۱۴۴۰ مرکز سرکوب و شکنجه یا مراکز تبلیغاتی و اداری دشمن. ـ انفجار ۲۵۰ بمب قدرتمند تبلیغاتی در روز انتخابات فرمایشی جمهوری. -از کار انداختن ۲۰ فروند جنگنده فانتوم و ۵۴۰ دستگاه نظامی دیگر. و ...» جالب آنکه رجوی برای جلب نظر گورباچف به او قول می‌دهد که تا کنگره بعدی حزب کمونیست اتحاد شوروی (کنگره بیست و هشتم[جولای ۱۹۹۰=خرداد ۶۹]) هیچ اثری از رژیم «جمهوری اسلامی» در ایران نخواهیم یافت.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: