آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۷۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۱

دستگیری مرد هزار چهره در زنجان

ماموران پلیس آگاهی مردی را که با جعل عنوان‌های مختلف نسبت به کلاهبرداری از هم‌وطنان در چندین استان کشور اقدام کرده بود، شناسایی و دستگیر کردند.
تدبیر24: به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان، چندی پیش شخصی به کلانتری 13 زنجان مراجعه کرد و اظهار داشت برای کمک به پسرم که به جرم مواد مخدر در زندان گرفتار است به دنبال شخصی کار بلد می‌گشتم که با فردی آشنا شدم که خود را مامور حفاظت دادگستری استان معرفی کرد.

شاکی ادامه داد: پس از چند مرتبه ملاقات به وی چندین میلیون تومان پول دادم تا مشکل پسرم را برطرف کند اما این فرد که خود را محسن معرفی کرده بود با گرفتن پول غیبش زد و دیگر خبری از وی نشد.

به علت متواری بودن متهم هم‌چنین حساسیت موضوع پرونده به پلیس آگاهی استان منتقل و در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

پس از چهره‌نگاری و جمع‌آوری اطلاعات، ماموران دریافتند که این فرد به نام حقیقی «سامان» از سابقه‌داران کلاهبرداری و جعل عنوان است که در چندین استان دیگر از کشور هم با جعل عنوان‌های مختلف نسبت به کلاهبرداری از هموطنان اقدام کرده و هم‌اکنون نیز تحت تعقیب پلیس است.

بر اساس این گزارش، ماموران با فعالیت شبانه‌روزی توانستند سرنخی از متهم به دست‌آورده و وی را در یکی مناطق زنجان ردیابی و در یک عملیات ضربتی دستگیر کنند.

با انتقال متهم به اداره‌ی پلیس آگاهی، وی به کلاهبرداری با جعل عنوان‌های مختلف اعتراف کرد و در نهایت با تکمیل پرونده‌ی این مرد هزار چهره به دادسرا منتقل شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: