ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۷۸۸۶
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸

طلبه مجرم در بین متحصنین

تدبیر24:طلبه جوانی که به دلیل مخالفت با تایید برجام مقابل مجلس شورای اسلامی به همراه خانواده اش تحصن کرده است طبق قانون به دلیل ممانعت فرزندش از تحصیل مجرم است و دادگاه می تواند او را محاکمه کند.

بر اساس قانون حمایت از کودکان و نوجوانان که در تاریخ 25/9/81 به تصویب مجلس شورای اسلامی و در تاریخ 11/10/81 به تصویب شورای نگهبان رسیده است؛ "هیچ کس نمی تواند مانع تحصیل کودکان و نوجوانان گردد و قانون تأمین وسایل و امکانات تحصیل اطفال نیز در ماده دوم خود پدر یا مادر یا سرپرست قانونی کودک را که وظیفه نگهداری و تربیت کودک برعهده آنها می باشد موظف نموده است که نسبت به ثبت نام و فراهم کردن موجبات تحصیل کودک تحت سرپرستی خود اقدام نمایند و چنانچه والدین یا سرپرست قانونی کودک از این تکلیف قانونی با وجود داشتن تمکن مالی امتناع نمایند و به نحوی از تحصیل آنها جلوگیری نمایند وفق ماده 4 قانون تأمین وسایل و امکانات تحصیل اطفال به مجازات های نقدی محکوم خواهند شد و چنانچه پس از رسیدگی قضایی و صدور حکم مجدداً مرتکب ممانعت از تحصیل کودک گردند به حبس جنحه ای از یک سال تا سه سال و تأمین هزینه معاش و تحصیل کودک خود محکوم خواهند شد"

لازم به ذکر است همسر این طلبه جوان در گفتگو با یکی از روزنامه در واکنش به مدرسه نرفتن فرزندانش و غیبت اجباری آنها در مدرسه گفته بود:"به نظرم این مساله مهم‌تر است. به هر حال باید بچه‌ها هم از یک جایی شروع کنند و یاد بگیرند. حضور در اینجا خودش بهترین مدرسه برای فرزندانم است."

این طلبه جوان قمی به همراه همسر و سه فرزندش از چند روز پیش مقابل مجلس شورای اسلامی چادر زده و مدعی است چون برجام به ضرر مردم است با آن مقابله می کند این درحالیست که او در چند روز گذشته با ممانعت از حضور فرزندانش در مدرسه حق قانونی و طبیعی آنها را ضایع کرده است.

منبع : برنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۲
1
11
برای ...شدن نیازی به درس خوندن نیست
پاسخ ها
محرم
| Armenia
درس بخوان محصل اميد رهبري تو

زگهواره تاگور دانش بجوي؛ نه چادر نشيني كن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
برای اصلاحطلب شدن هم نیازی به درس خواندن نیست
کافیه طلبکار باشی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۳
0
0
معنا ندارد كه دولت اسلامى ايران با دولتى كه هيچ اعتقاد به اسلام و به اخلاق بشريت ندارد، سر ميز اصلاح بنشيند..
ملت ايران اگر مى‌خواست كه صلح امريكايى بكند، همان اول از امريكا جدا نمى‌شد و قطع روابط نمى‌كرد.


صحیفه امام، جلد 18، صفحه 68
دادخواه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۴
1
0
این مقاله شرم آور است. حتما دولت همه وظایف قانونی مندرج در قانون اساسی در رابطه با تحصیل رایگان را انجام داده و مجرم نیست، فقط دو روز مدرسه نرفتن جرم مستحق محاکمه شد!!!
علیرضااحسانی نیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۵
0
0
او ممانعت ننموده بلکه غیبت کرده...دلیلتان بهانه است...
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
0
0
احمقانه ترین مطلبی که خواندم
عزیزم بچه را از درس بازندشاته غیبت کرده برمی گردد و جبران می شوند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۳
0
1
میلیاردی میخوردند این اقای طلبه کجا بود ......وقتی علاوه برمجلس شورای نگهبان تایید میکنه و فرد دانشمندی مانند دکتر صالحی صحه میذاره دیگه زیاد روی نیست...
نظر شما: