ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۷۹۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۹

وقتی صداوسیما جناحی می‌شود،‌ نتیجه عکس می‌گیرد

تدبیر24 :عباسعلی منصوری‌آرانی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایسنا خاطرنشان کرد: رسانه ملی باید تمام جامعه را ببیند؛ هم به مردم بینش بدهد و هم یک دانشگاه آگاهی‌بخش باشد و بتواند دیدگاه‌های مختلف را منعکس کند. انتظار این است که صداوسیما در انتخابات هم رویه یکسان و چارچوب قاعده‌مندی را تنظیم کند و همه مشمول آن قاعده‌مندی باشند. وقتی یک قانون می‌گذارید و همه مشمول این قانون می‌شوند، نارضایتی کم‌ترین شکل خود را می‌گیرد.

این نماینده مجلس درباره وظایف صداوسیما در جریان انتخابات نیز گفت: اولا رسانه ملی باید به مردم آگاهی بدهد که همه مردم پای صندوق‌های رای بیایند. هرقدر بیشتر صندوق‌های رای‌مان پر باشد و جمع بیشتری پای صندوق‌ها بیایند، نظام مستحکم‌تر می شود. این یک وظیفه کلی است. دوم این‌ که متناسب با سلیقه همه برنامه تنظیم کند تا همگان بیایند. اگر متناسب با همه تنظیم نکند، دچار مشکل می‌شود. اما مهم‌ترین کار، آگاهی بخشی است تا همه بیایند. صداوسیما باید کاری کند که همه جریانات، تفکرات و آبشخورهای فکری احساس وظیفه کنند که پای صندوق‌های رای بیایند.

منصوری آرانی در پاسخ به سوال دیگری درباره جلب اعتماد مردم توسط رسانه ملی عنوان کرد: اگر صدا و سیما بخواهد این کار را کند باید بدون تفکر جریانی وارد میدان شود. وقتی این اتفاق بیفتد به صورت خودکار، مردم احساس می‌کنند که یک سیستم بی‌طرف دارد کار می‌کند ولی وقتی که جناحی می‌شود،‌ نتیجه عکس می‌گیرد یعنی مردم در نقطه مقابل آن قرار می‌گیرند. اگرچه ممکن است ساعاتی که صداوسیما برای یک جریان می‌گذارد دو برابر باشد، مردم چهار برابر مخالفت می‌کنند. مردم ما کاملا تشخیص می‌دهند که الان صداوسیما دارد حقوقشان را ضایع می‌کند، به همین دلیل مخالفت می کنند. حتما هم نتیجه عکس می‌گیرند و تا به حال، نتیجه‌ای را که خواسته‌اند نگرفته‌اند.

او ادامه داد: فرض کنید در جامعه ما 5 جریان وجود دارد، از این 5 جریان، فرض کنیم یک جریان را در تلویزیون پررنگ می‌بینند. مردم احساس می‌کنند به آن چهار جریان ظلم شده است. به همین دلیل به آنها کمک می‌کنند و رای‌هایشان را به آن جریان می‌دهند چون مردم ما ظلم‌ستیزند و همیشه طرف مظلوم هستند. اگر این احساس را بکنند شک نکنید که طرف مظلوم می‌روند. به همین خاطر اگر صدا وسیما این کار را انجام دهد ضرر می‌کند، گروه‌هایی هم که منتسب می‌کنند ضرر می‌کنند. بهترین کار این است که کارش را در یک منطق و چارچوب عادلانه جلو ببرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: