ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۶

خریدن 11میلیارددلارسلاح ازآمریکا توسط عربها

تدبیر24: عربستان سعودی و امارات به دنبال خرید موشک و بمب‌های سنگرشکن به ارزش 11 میلیارد دلار هستند. 
  به نقل از شبکه سی ان ان آمریکا، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد به کنگره این کشور اطلاع داده است قصد دارد قراردادهای جدید تسلیحاتی را به ارزش 11 میلیارد دلار با دو کشور عربستان سعودی و امارات امضا کند. 
  
این قراردادها مربوط به فروش انواع موشک و بمب های سنگرشکن هستند. 
  
وزارت دفاع آمریکا موظف است قبل از امضای قرارداد فروش تسلیحات یا خدمات نظامی به کشورهای خارجی، این موضوع را با جزئیات به اطلاع اعضای کنگره برساند و موافقت آنها را با امضای این قراردادها دریافت کند. 
  
"آژانس همکاری های دفاعی" وابسته به وزارت دفاع آمریکا مسؤولیت سازماندهی قراردادهای فروش تسلیحات به کشورهای خارجی و اطلاع رسانی این موضوع به کنگره را دارد. 
  
آژانس همکاری های دفاعی آمریکا در این باره اعلام کرده است: قرارداد نخست با امارات به ارزش 4 میلیارد دلار شامل فروش 5 هزار بمب از انواع GBU-39b قابل هدایت، سیستم های تسلیحاتی و آموزش، تامین مهمات و قطعات تسلیحات می شود. 
  
در توجیه این اقدام، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده است: این قرارداد نظامی با امارات، به حمایت از امنیت آمریکا از طریق کمک به بهبود وضعیت امنیتی یک کشور دوست و تضمین ثبات در خاورمیانه کمک می کند. 
  
آمریکا همچنین قرار است پشتیبانی از جنگنده های اف 16 امارات را فراهم کند و تکیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه را کاهش دهد. 
  
قرارداد تسلیحاتی دوم با عربستان سعودی نیز به ارزش 6.8 میلیارد دلار و شامل فروش 650 موشک از نوع AGM-84 و یک هزار بمب هدایت شونده از نوع GBU-39b و موشک های دیگر و سامانه های آموزشی است. 
  
وزارت دفاع آمریکا در توجیه امضای این قرارداد تسلیحاتی با ریاض نیز گفته است: امضای این قرارداد به عربستان سعودی در رویارویی با تهدیدات فعلی و آتی در منطقه ، کمک می کند. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: