ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۸۰۸۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷
روحـانی:

آمریکا عذرخواهی کند اتفاقات خوبی رخ می‌دهـد

دکتر حسن روحانی گفت توافق هسته ای می تواند به برقراری مناسبات بهتر تهران و واشنگتن منجر شود اما آمریکا باید پیش از این کار به خاطر رفتار گذشته اش از ملت ایران عذرخواهی کند.
تدبیر24 :به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر «حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران در گفتگو با روزنامه ایتالیایی کوریره دلاسرا از امکان از سرگیری مناسبات دیپلماتیک ایران و آمریکا سخن گفت.

وی تاکید کرد دو کشور می توانند پس از چند دهه اختلاف و تنش، سفارتخانه هایشان را در پایتخت طرف مقابل بازگشایی کنند اما ایالات متحده باید پیش از هر چیز عذرخواهی کند.

روحانی در ادامه افزود نحوه اجرای توافق هسته ای می تواند آینده مناسبات دو کشور را تغییر دهد. به گفته وی در صورتی که توافق به خوبی اجرا شود می تواند زمینه کاهش تنش ها با ایالات متحده و شرایط را برای ورود به دوره ای جدید فراهم کند.

رئیس جمهوری اسلامی ایران با این حال تاکید کرد اگر آمریکایی ها به نوبه خود به توافق هسته ای عمل نکنند، روابط به شکل سابق خود باقی می ماند. وی در مورد احتمال بازگشایی سفارت های دو کشور نیز یادآور شد این اتفاق یک روز خواهد افتاد اما مسئله مهم نحوه عملکرد است که در این مورد کلید در دست آمریکایی ها است.

روحانی در ادامه اظهار داشت که اگر واشنگتن رفتار خود را اصلاح و اشتباهات چند دهه اخیر را جبران و از مردم ایران عذرخواهی کند، می تواند اتفاقات خوبی در مناسبات دو جانبه رخ دهد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: