تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۵۸۱۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۴
اطلاعیه شفاف سازی و آگاه سازی خبرهای اخیر برخی از رسانه های کشور

شفاف سازی درباره نزار ذاکا

تدبیر24 :پیرو برخی مطالب و تحلیل‌های منتشرشده در برخی رسانه‌ها در مورد همایش «هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی‌زبانان» سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، لازم می‌دانیم جهت تنویر افکار عمومی توضیحاتی را در مورد این همایش و میهمانان آن ارائه کنیم.


بسمه‌تعالی
 
پیرو برخی مطالب و تحلیل‌های منتشرشده در برخی رسانه‌ها در مورد همایش «هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی‌زبانان» سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، لازم می‌دانیم جهت تنویر افکار عمومی توضیحاتی را در مورد این همایش و میهمانان آن ارائه کنیم.

1-    همایش «هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی‌زبانان» که در روزهای هشتم و نهم شهریورماه سال 1393 در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد، همایشی بود که توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور که تشکلی مردم‌نهاد با بیش از دوازده هزار عضو از سراسر کشور هست، برگزار شد.
با توجه به تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی سازمان، در این همایش «اجمع (اتحادیه انجمن های فناوری اطلاعات و ارتباطات جهان عرب)» به‌عنوان همکار سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور وظیفه دعوت از بخش عمده میهمانان خارجی همایش را بر عهده داشت و نزار ذاکا به‌عنوان نماینده این اتحادیه در اجلاس تهران حضور یافتند.
برخی از نهادهای حکومتی منجمله شورای عالی فضای مجازی، شورای عالی اطلاع‌رسانی، شورای عالی فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از این همایش حمایت معنوی کردند.
2-    همایش مذکور قرار بود حاوی چند رویداد جانبی ازجمله تشکیل Persian IGF MAG باشد، که به دلیل عدم امکان حضور نمایندگان نهادهای مردمی سایر کشورهای فارسی‌زبان مانند افغانستان و تاجیکستان، پیش از برگزاری همایش این رویدادها از برنامه-های جانبی آن (باوجود تشکیل نشست مقدماتی) حذف گردید.
لازم به ذکر است که موضوع تشکیل Persian IGF برای اولین بار نه در تهران و در سال 2014 که در اجلاس بین المللی IGF 2013 بالی اندونزی توسط بخش غیردولتی ایرانی حاضر در اجلاس مطرح و با حمایت جمعی از حاضرین منجمله «اجمع» با کلیت تشکیل آن موافقت شد. تاکنون علیرغم گذشت دو سال از اعلام موافقت با کلیات آن، به دلیل نبود شرایط مناسب، تشکیل Persian IGF به تعویق افتاده و عدم تشکیل آن تأثیرگذاری هر چند اندک فارسی‌زبانان در نهاد راهبری IGF را محدود کرده است.
3-    از دیگر رویدادهای جانبی همایش مذکور در کنار جایزه مسئولیت های اجتماعی که به تعدادی از شرکت های ایرانی تعلق گرفت، برگزاری مسابقه «چالش نوآورانه» بود. در این مسابقه بعد از طی فرآیند انتخابی دو 
مرحله¬ای با محوریت سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران، از هشتاد ایده مطرح، بیست ایده به مرحله نهایی راه یافتند. ایده های منتخب در روزهای همایش نسبت به معرفی خود اقدام و با داوری پنج تن از کارشناسان خبره این حوزه، شش طرح به‌عنوان طرح منتخب در پایان همایش معرفی شدند.
اینکه سازمانی مردم‌نهاد و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران بخواهد در شرایط تحریم ظالمانه از تجربیات کشورهای دیگر برای کارآفرینی بهره گیری کرده و ملاحظات عمومی کشور را نیز مدنظر قرار دهد، موضوعی است که در بند بعدی به آن اشاره خواهد شد.
4-    با جدی شدن ترتیبات اجرایی همایش «هفته فناوری اطلاعات و ارتباطات پارسی‌زبانان» که قرار بود با همکاری «اجمع» و حضور جمعی از میهمانان در رده های وزیر، معاون وزیر و مدیران ارشد دولتی و خصوصی خارجی در کشور برگزار شود، سازمان نظام صنفی رایانه ای طی نامه ای به یکی از مراجع امنیتی موضوع همکاری با اجمع و فهرست میهمانان همایش را اعلام که برخی از آن‌ها منجمله مدیر اجمع موفق به اخذ ویزا شده و برخی نیز به دلیل عدم صدور ویزا در همایش حضور نیافتند.
5-    بدون شک برگزاری همایشی بین‌المللی در شرایط تحریم و با حضور چند ده میهمان عالیرتبه خارجی و برگزاری مراسم افتتاحیه با حضور و سخنرانی معاون اول محترم ریاست جمهوری، وزیر ارتباطات قطر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران و دیگر مقامات ایرانی و خارجی و مشارکت قریب صدها متخصص ایرانی اعم از دولتی و خصوصی طی دو روز، حرکتی بزرگ برای نشان دادن عظمت نظام جمهوری اسلامی ایران در موضوعی با فناوری روز دنیا در چشم نمایندگان کشورهای منطقه و پنج قاره جهان نظیر مالزی، نیوزلند، مکزیک، مصر و... بوده است. بدیهی است اخبار و تصاویر متعددی از این اجلاس در مطبوعات و رسانه‌های داخلی و جهانی منتشرشده است که نباید ملاک سوءاستفاده قرار گیرد.


این نکته قابل‌توجه است که هم‌راستا با سند چشم‌انداز در نقشه جامع علمی کشور، حوزه ارتباطات و اطلاعات بعد از هوا و فضا بالاترین اولویت را در فناوری دارد. لذا با توجه به منویات مقام معظم رهبری و اولویت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، همواره لازم است تمام فعالان در تمام حوزه‌ها تلاش کنند.
سازمان نظام صنفی رایانه‌ای نیز به پشتوانه قانون مجلس شورای اسلامی تأسیس گردیده تا علاوه بر نظم‌بخشی و ساماندهی فعالیت‌های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، با توسعه فضای کسب‌وکار بتواند گام مؤثری در جهت اعتلای کشور عزیزمان بردارد. به همین جهت همانند سایر اقدامات در هر سطح، وظیفه خود می‌داند با بررسی فرصت‌ها و تهدیدهای بین‌المللی و نقاط قوت و ضعف داخلی، راهبرد مناسبی را برای توسعه فضای کسب‌وکار در دستور کار سازمان قرار دهد.
این که در خلال برگزاری چنین رویداد مهمی، فردی خارجی با عبور از همه نظارت‌های امنیتی نهادهای مسئول، بخواهد با نیات مغرضانه از این حرکت بزرگ سوءاستفاده کند، نباید سبب زیر سؤال بردن برگزاری تلاش و زحمات مدیران سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و دیگر نهادهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین دستاوردهای این همایش شود.



سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: