ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۸۳۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۷

"توفیقی"یا "فرجی"؟کدامیک برکرسی وزارت؟

تدبیر24: معاون پارلمانی وزیرعلوم از احتمال معرفی فرجی دانا به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس نهم خبر داد.

سعدالله نصیری قیداری در گفت وگو با خبرآنلاین با تائید خبر احتمال معرفی نشدن توفیقی به عنوان وزیر علوم دولت یازدهم به مجلس نهم، گفت: بنده این موضوع را مطرح کردم ولی همه چیز به نظر رئیس جمهور بستگی دارد.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگویی در پاسخ به سؤالی درباره امکان معرفی نشدن جعفر توفیقی به‌عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرده بود: بله امکان معرفی نشدن توفیقی به‌عنوان وزیر پیشنهادی علوم هم وجود دارد اما قوت و ضعف این موضوع به تصمیم نهایی رئیس‌جمهور بستگی دارد.

نصیری در پاسخ به سوال خبرآنلاین درباره اینکه آیا دلیل عدم معرفی توفیقی به نظر منفی 
نمایندگان مجلس باز می گردد؟، گفت: ما هم یک چیزهایی شنیدم ولی باید صبر کنیم.

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر علوم در پاسخ به اینکه آیا ممکن است فرجی دانا به عنوان وزیر علوم معرفی شود؟، گفت: بله، احتمالش هست. ولی همه این موضوعات احتمال است و همان 
میزان که احتمال  معرفی آقای توفیقی است، احتمال معرفی آقای فرجی دانا هم وجود دارد.

رضا فرجی دانا که بین سال​های 81 تا 84 رئیس دانشگاه تهران بود، در دولت دوم خاتمی به دنبال استعفای معین به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی شد، اما نتوانست رای اعتماد نمایندگان را کسب کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: