آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
جمعه ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 31
کد خبر: ۵۸۳۴۱
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۲

شماره جدید نشریه "عصر کیمیاگری " منتشر شد

تدبیر24:شماره ۴۳نشریه " عصر کیمیاگری " در ۷۲ صفحه با رویکرد تحلیل مسائل حوزه انرژی ایران و جهان به چاپ رسید.

به گزارش نفت ما ،پرونده ویژه این شماره ، در خصوص ظرفیت های انرژی کشور رومانی است و تحت عنوان یادداشت ها و گزارشاتی همچون" رومانی چهارراه ترانزیت انرژی اروپا" ، "نگاهی به نقش رومانی در صنعت پالایش و پخش" ، " نفت ، گاز و پتروشیمی، محور توسعه روابط ایران و رومانی"  به بررسی پتانسیل های ژئوپلتیک انرژی این کشور پرداخته شده است.

تحلیل هایی در خصوص" فرصت ها و تهدید های نفت ارزان برای چین" و "خزر منبع جدید نفت و گاز چین "از دیگر موضوعات شماره جدید نشریه است .

" رویکرد اندیشکده های آمریکایی در قبال لغو تحریم های نفتی و مالی ایران " ، چشم انداز بازار نفت جهان و ایران " ، " فردای اجرای توافق " ، " تحریم های پتروشیمی ایران چه بود و چگونه لغو شد" ، مصاحبه با مدیر عامل پتروشیمی جم و مدیر عامل شرکت ان پی سی اینتر نشنال، موفقیتی دیگر در مگا پروژه های اویک  از دیگر مطالب شماره جدید این نشریه می باشد .

 در شماره 43 نشریه " عصر کیمیاگری" به چگونگی صادرات گاز ایران به اروپا و نیز مولفه های تاثیر گذار در روابط ایران و عمان نیز پرداخته شده است .

" تابوی استفاده از دانش قدیمی در صنعت نفت باید شکسته شود " عنوان موضوعی است به وعده وزیر نفت در خصوص تغییرات مدیریتی و بهره مندی از نیروی جوان اشاره دارد .

همچنین مصاحبه خبرگزاری " ایرنا " با سردبیر  پایگاه خبری " نفت ما " و مدیر مرکز مطالعات بین المللی و راهبردهای انرژی نپنا (مبران) در خصوص نقش گاز در تنش های موجود در سوریه نیز از دیگر مطالب این شماره نشریه " عصر کیمیاگری " می باشد .

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: