ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۸۳۵۹
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵
آیت الله دکتر قمی:

جامعه ایثارگری خط مقدم انتخابات در کشور است

حضرت امام خمینی (ره) بر اصل حضور مردم در صحنه انتخابات تأکید ویژه ای داشته اند و معتقد بودند که سرنوشت مردم باید توسط خود مردم مشخص شود.
تدبیر24 :حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن قمی معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در جمع تعدادی از ایثارگران هشت سال دفاع مقدس گفت:خط مقدم انتخابات در کشور ما جامعه ایثارگری است و ایثارگران در لبیک به ندای مقام معظم رهبری در تمامی عرصه های تأثیرگذار نظام حضوری فعال دارند.

به گزارش خبرنگار تدبیر24 دکتر قمی با اشاره به انتخابات اسفند ماه و اهمیت حضور مردم در این انتخابات گفت: در قانون اساسی علاوه بر اصول دین بر اصل ششمی به نام تکریم مردم تأکید ویژه ای شده است و انتخابات در کشور به معنای احترام گذاشتن به مردم است که در تعیین سرنوشت خودشان شریک باشند.

عضو فعلی مجلس خبرگان رهبری افزود: حضرت امام خمینی (ره) بر اصل حضور مردم در صحنه انتخابات تأکید ویژه ای داشته اند و معتقد بودند که سرنوشت مردم باید توسط خود مردم مشخص شود.

وی تصریح کرد: مجلس خبرگان مجلس لحظه هاست و باید در لحظه های حساس تصمیم حیاتی بگیرد و بعد از ارتحال حضرت امام راحل (ره) این تصمیم گیری صورت پذیرفت و مجلس خبرگان در حساس ترین لحظات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای را انتخاب کردند که امروز همه به وجود ایشان افتخار می کنیم.

دکتر محسن قمی افزود: مجلس خبرگان در رأس اهرم قدرت است و هیچ نهادی بر آن نظارت ندارد لذا باید کسانی برای حضور در این مجلس انتخاب شوند که از لحاظ فقاهت و اسلام شناسی برجسته بوده و بصیرت و آشنائی کامل به مسائل سیاسی ملی و بین المللی داشته باشند و علاوه بر آن تهدید پذیر و تطمیع پذیر نباشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: