آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 26
کد خبر: ۵۸۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸

ترغیب روزنامه تایمز برای سفر به ایران

تدبیر24 :روزنامه تایمز در گزارشی نوشت: با آب شدن یخ روابط ایران و غرب، برداشته شدن محدودیت مسافرت به ایران از سوی وزارت خارجه انگلیس و سهل شدن اخذ روادید، ایران به یک مقصد گردشگری مبدل گردیده است.

این روزنامه افزود: همانطور که "مایکل پولمن" از موسسه گردشگری «وایلد فرانتیر» عنوان کرد، انتظار می رود در سال 2016 هتل های جدیدی در ایران راه اندازی شده و شمار فزاینده تقاضا ها برای سفر به ایران بسیار زیاد شود.

تایمز ادامه داد: موسسه گردشگری «کوکس اند کینگز» نیز برای سال آتی میلادی 9 تور اختصاصی به ایران خواهد داشت و موسسه گردشگری "سفر به ناشناخته ها" می گوید که شاهد 700 درصد افزایش تقاضا و ذخیره جا برای سفر به ایران برای سال آتی بوده است.

این روزنامه انگلیسی افزود: «راهول آگاروال» مدیر موسسه گردشگری سفر به ناشناخته ها می گوید: شایعاتی وجود دارد که پرواز مستقیم «بریتیش ایرویز» به تهران از سرگرفته شود. اگر چنین شود این هم امتیاز دیگری در راستای افزایش ایجاد اعتماد خواهد بود.

در نمایشگاه "بازار مسافرت های جهانی" لندن که در ماه نوامبر گذشته به مدت چهار روز برگزار شد ایران به طور بالقوه به عنوان یک مقصد توریستی برای گردشگران انگلیسی معرفی شد.

در گزارشی که از سوی این نمایشگاه منتشر کرد، عنوان شده است: از هر شش گردشگر انگلیسی یک نفرشان (16درصد) گفته اند که علاقه مند به دیدن از ایران هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: