آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۸۴۷۶
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰

دنلود رایگان هشتمین شماره آیت ماندگار

تدبیر24 :هشتمین شماره آیت ماندگار منتشر شد. عکس یک این دوهفته نامه با طرحی از هادی کاظمی مربوط به گزارشی نوشته بابک خوشجان است پیرامون دلایل محبوبیت سریال "شهرزاد" در نزد مردم، همچنین در این شماره علی فراهانی گفتگویی تفصیلی نیز با رسول منتجب نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی درباره افزایش خودسری نیروهای تندروها طی ماه های اخیر انجام داده است، از سویی دیگر داریوش قنبری و یدالله اسلامی دو تن از نمایندگان پیشین مجلس شورای اسلامی در یادداشت های جداگانه ای به تحلیل آخرین وضعیت اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو پرداخته اند، سرمقاله این شماره هم با عنوان "دموکراسی زیر سایه خلیفه" به قلم محمد سرابی نگاهی به خشونت های اخیر در منطقه خاورمیانه انداخته است.

دوهفته نامه سیاسی_اجتماعی آیت ماندگار به مدیر مسئولی محمد آیتی و با سردبیری امیرحسین مصلی نیمه اول و دوم هر ماه منتشر می شود.



بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: