آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۸۵۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸

آرایش سیاسی ۹۲ در انتخابات ۹۴ نیز کارآیی دارد

تدبیر24 :عضو حزب اعتدال و توسعه گفت: آرایش سیاسی انتخابات در سال ۹۲ برای انتخابات مجلس نیز کارآیی دارد.

مرتضی بانک، عضو حزب اعتدال و توسعه در گفت‌و‌گو با رویداد ۲۴ درپاسخ به این سوال که آیا امکان ائتلاف میان جریان اعتدالی و اصلاحات در انتخابات مجلس دهم وجود دارد اظهارکرد: ما معتقدیم آرایش سیاسی انتخابات سال ۹۲ در انتخابات مجلس دهم نیز کارآیی دارد و می‌تواند ملاک عمل باشد.

وی افزود: البته در فاصله مانده تا انتخابات مجلس دهم برخی از جریانات سیاسی دیگر نیز می‌توانند به آرایش سیاسی که از سال ۹۲ و در قالب جریان اعتدالی در کشور شکل گرفته است اضافه شوند.

عضو حزب اعتدال و توسعه گفت: ما از ورود جریانات و تشکل‌های سیاسی به درون مجموعه اعتدالی استقبال می‌کنیم و با این خط ومشی که در پیش گرفته شده است موافق هستیم.

بانک درباره امکان حمایت جریان اعتدالی و اصلاحات از علی لاریجانی در انتخابات پیش رو مجلس اظهارکرد: با توجه به اینکه فعالیت‌های انتخاباتی هنوز در حال شکل گیری است لذا باید به جلو برویم تا ببینیم چه اتفاقی رخ می‌دهد سپس تصمیم گیری کنیم.

وی در خاتمه گفت: در حال حاضر تصمیم گیری درباره این موضوع زود است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: