ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۵۸۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹

بازدید از فازهای 15 و 16 میدان گازی پارس جنوبی

رییس جمهوری پس از ورود به عسلویه از واحدهای مختلف فازهای 15 و 16 پارس جنوبی بازدید کرد و با توضیحات وزیر نفت و مجریان این پروژه عظیم گازی، در جریان جزییات آن قرار گرفت.
تدبیر24 :رییس جمهوری برای افتتاح فازهای 15 و 16 میدان گازی پارس جنوبی که از آنها به عنوان ایرانی ترین پروژه این میدان گازی نام برده می شود، وارد بندر عسلویه در استان بوشهر شد.

هم اکنون روزانه ٤٣٠ میلیون مترمکعب گاز معادل ٥٥ درصد گاز مصرفی کشور، از میدان گازی پارس جنوبی تامین می شود.

افتتاح رسمی فازهای 15 و 16 پارس جنوبی، با تکمیل و در مدار تولید قرار گرفتن همه واحدهای فرآورشی در پالایشگاه امکان پذیر شد که  به این ترتیب به  درآمد ارزی کشور نیز  روزانه 20 میلیون دلار افزوده می شود.

تولید روزانه‌ ٥٦,٦ میلیون‌ مترمکعب‌ گاز طبیعی‌، ٧٥ هزار بشکه‌ میعانات‌ گازی‌،٤٠٠ تن‌ گوگرد و تولید سالانه‌ ١,٠٥ میلیون‌ تن‌ گاز مایع‌"LPG"   (پروپان و بوتان) و یک میلیون‌ تن‌ اتان‌ برای تامین‌ خوراک‌ واحدهای‌ پتروشیمی ، از جمله اهداف تکمیل فازهای 15 و 16 پارس جنوبی است.

تاسیسات‌ دریایی‌ و ساحلی‌ این‌ فازها نیز شامل دو سکوی‌ حفاری‌ (هرکدام شامل‌ ١١ حلقه‌ چاه‌)، دو رشته‌ خط‌ لوله‌ ٣٢ اینچ‌ دریایی‌ انتقال‌ گاز به‌ طول‌ تقریبی ١١٥ ‌کیلومتر، دو خط‌ لوله‌ ٤,٥ اینچی‌ انتقال‌ محلول‌ گلایکول‌ به‌ طول‌ تقریبی‌ ١١٥ کیلومتر، واحدهای‌ شیرین‌سازی‌ گاز و خدمات وابسته‌ است.

رییس جمهوری پس از ورود به عسلویه از واحدهای مختلف فازهای 15 و 16 پارس جنوبی بازدید کرد و با توضیحات وزیر نفت و مجریان این پروژه عظیم گازی، در جریان جزییات آن قرار گرفت.

رییس‌ جمهوری را در این سفر دکتر محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهوری و حسین فریدون دستیار ویژه رییس جمهوری همراهی می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: