ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۸۵۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۸

تکذیب سخنان احمدی مقدم در مورد حضور سیدحسن خمینی در جلسات انتخاباتی سال 88

تدبیر24 :سردار احمدی مقدم فرمانده سابق نیروی انتظامی ، چندیست به صورت دوره ای، سخنانی جنجالی مطرح می کند که بی برو برگرد، نهضت تکذیب در برابرش راه اندازی شده است، سخناننی مملو از تهمت به چهره های مختلف، آنهم با نگاهی ویژه و مملو از توهم و خودبزرگ بینی!

او در بخشی از مصاحبه اش به حضور «سید حسن خمینی در جلسات انتخاباتی سال 88 در دفتر آیت الله هاشمی» اشاره می کند، ادعایی که یک منبع نزدیک به بیت امام (ره)، آن را از اساس کذب و دروغ می داند.

این منبع نزدیک به بیت امام (ره) در گفتگو با «انتخاب» می گوید: حاج حسن آقا اساساً در ایام انتخابات سال 88، در هیچ جلسه ای با با موضوع انتخابات ، (با حضور افراد گفته شده) شرکت نکرده است، ضمن آنکه آن ایام نیزدر دفتر آِیت الله هاشمی حضورهم پیداننموده که بخواهد درجلسه ای شرکت کرده باشد»

وی ضمن انتقاد از افزایش روند بی اخلاقی ها در ایام انتخابات پیش رو گفت: متاسفانه شدت بی اخلاقی ها آنقدری دامن گیرشده که فردی چون آقای احمدی مقدم، به خود اجازه می دهد برای جلب توجه یا هر ماموریت دیگر ....، هر چند وقت یکبار، تعداد زیادی از شخصیت ها را با تهمت و توهین همراه کند.

این منبع افزود: به ایشان توصیه می شود ضمن توجه به جایگاه خود، از به کار بردن تعابیری چنین تفرقه آمیز و کذب، در مورد بزرگان خودداری کنند . ضمن آنکه اگر ایشان بنایی برای دوره تازه ای از فعالیت های اجرایی دارند، لزوماً نیازی به زیر سئوال بردن همه چیز ندارند!
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: