آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۸۵۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۷

کودتا به زودی به پایان خواهد رسید

پسر رئیس جمهور برکنار شده مصر اعلام کرد: پدرش با ارسال نامه‌ای برای او گفته است که کودتا به زودی به پایان خواهد رسید و نیز این وعده را داده که انتقام خون طرفدارانش را بگیرد.
به گزارش تدبیر24، تسنیم به نقل از سی‌ان‌ان‌عربی نوشت: اسامه مرسی پسر رئیس جمهور برکنار شده مصر اعلام کرد: پدرش با ارسال نامه‌ای برای او گفته است که کودتا به زودی به پایان خواهد رسید و وعده داده که انتقام خون طرفدارانش را بگیرد.

وی در گفتگوی تلفنی با برپاکنندگان یک راهپیمایی که در حمایت از بازگشت پدرش در استان المنیا برگزار شده بود گفت: پدرم به معترضین مژده پیروزی و وعده قصاص خون شهداء را داده است.

پسر مرسی در این مکالمه تلفنی که از طریق بلندگو برای معترضین پخش شد و سایت رسمی حزب آزادی و عدالت وابسته به اخوان‌المسلمین نیز متن آن را منتشر نموده اعلام کرد: پدرش در این نامه به وی گفته است که کودتا به زودی به پایان خواهد رسید و حق بر باطل پیروز خواهد شد و همه اذیت و آزارهایی که طرفدارانش تحمل‌ می‌کنند ختم به خیر خواهد شد.

این در حالی است که اسامه مرسی پسر رئیس‌جمهور برکنار شده مصر چندی پیش در واکنش به تعیین تاریخ محاکمه پدرش توسط دادگاه تجدید نظر قاهره به اتهام تحریک به خشونت در حوادث کاخ ریاست جمهوری الاتحادیه اعلام کرد این محاکمه غیر‌قانونی است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: