ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۸۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵
حجت الاسلام سید مهدی فقیهی خبر داد :

تشکیل شوراهای استانی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

یکی از مصوبات شورای عالی فرهنگ ایثار و شهادت، تشکیل شوراهای استانی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در آستانه روز شهید است که این شوراها باید در دستگاه‌ها و سازمان‌ها تشکیل شود
تدبیر24 :حجت الاسلام سید مهدی فقیهی شنبه 26 دی ماه در دومین همایش فصلی مدیران بنیاد در سال 94 با اشاره به تاریخچه فعالیت شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: نخستین نشست این شورا 14 مهر ماه سال جاری با ریاست رییس جمهوری و حضور اکثریت اعضا برگزار شد که در این نشست آیین نامه داخلی شورای عالی فرهنگ ایثار و شهادت به تصویب رسید.
وی ادامه داد: بر اساس مصوبات این آیین نامه جلسات شورای عالی هر 6 ماه یک بار به ریاست رییس جمهوری تشکیل می‌شود ضمن اینکه به منظور پیگیری و اجرای مصوبات شورای عالی و انجام هماهنگی‌های لازم بین اعضا شورایی با عنوان شورای هماهنگی و نظارت با حضور نمایندگان تام الاختیار دستگاه‌های عضو تشکیل شد که ریاست آن بر عهده دبیر این شوراست و در هر ماه یک بار تشکیل جلسه خواهد داد.
حجت الاسلام فقیهی در ادامه به مصوبات شورای هماهنگی و نظارت پرداخت و گفت: یکی از این مصوبات تشکیل شوراهای استانی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در آستانه روز شهید است که این شوراها باید در دستگاه‌ها و سازمان‌ها تشکیل شود. دو برنامه این شوراها در سال آینده برای استان‌ها بوده که شامل تقویت و غنا بخشیدن به موزه‌های شهدا و برنامه ریزی با حوزه معاونت تعاون بنیاد برای طرح سپاس و دیدار با خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر است.
معاون دبیر شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در پایان با تشکر از زحمات معاونت فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد، گفت: تلاش‌های انجام گرفته در این معاونت بستر و زیرساخت‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را مهیا کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: