آقایانی که امروز انتقاد دلسوزانه یک روحانی را بر نمی تابند گویی در حال سرپوش گذاشتن بر موج ناکارآمدی سازمانی عریض و طویل هستند که با هزاران کارمند و هزاران میلیارد تومان بودجه امروز در برابر شبکه های چند ده نفره قرار گرفته اند
تدبیر24 :هنوز چند روزی بیشتر از اظهار نظر صریح و صحیح حجت الاسلام والمسلمین شهاب مرادی در یک برنامه تلویزیونی نسبت به حواشی سریال تلویزیونی معمای شاه نگذشته است که سازمان صدا و سیما در یک حرکت غیر حرفه ای و مذبوحانه با حمله سازمان یافته به این کارشناس مذهبی در رسانه های خود تلاش کرده است پرده بر اقدامات اشتباه خود بکشد.
به گزارش خبرنگار ما شهاب مرادی که این روزها به دلیل برگزاری دوره های مختلفی نظیر کلاس مجرد ها و همچنین دوره حضورش در سازمان فرهنگی و هنری به شدت در میان جوانان و خانواده ها محبوب است و اقدامات خودجوش فرهنگی اش نظیر راه اندازی کمپین"من عاشق محمد (ص) هستم" با استقبال های میلیونی در داخل و خارج از مرزها موجه می شود در برنامه تلویزیونی آئینه خانه با اشاره به اشکالات ساختاری سریال معمالی شاه مانند نداشتن سناریوی مناسب و کش دار بودن، نشان دادن روابط نامناسب شبیه شبکه های ماهواره ای و همچنین کمرنگ نشان دادن نقش روحانیت در تحولات آن مقطع تاریخی به انتقاد از این سریال پرداخت و تاکید کرد اجازه نمی دهد در خانواده اش به تماشای این سریال بنشینند .
بلافاصله بعد از پخش این برنامه بازتاب های وسیعی از ان در بسیاری از شبکه های مجازی و سایت های اینترنتی منتشر شد اما صدا و سیما در حرکتی نامناسب و به جای پاسخگویی به این روحانی خوش فکر و دغدغه مند پاسخ وی را با تمسخر و اتهام ها داد و حتی کار را تاجایی رساند که در باز پخش برنامه آئینه خانه این بخش از سخنان شهاب مرادی را به طور کامل از برنامه حذف کرد. از سوی دیگر آیتم صرفا جهت اطلاع در بخش خبری 20:30 با تمسخر این روحانی که اتفاقا هفته گذشته خدماتش مورد تقدیر و رضایت مقام معظم رهبری قرار گرفته بود تلاش کرد از زیر بار این انتقادات شانه خالی کند.
اما کار به همینجا نیز ختم نشد و برای تکمیل سناریوی تخریب شهاب مرادی ارگان مکتوب سازمان نیز به میدان آمد . روزنامه جام جم که از بودجه بیت المال منتشر می شود به قلم فرد گمنامی به نام کامبیز بهار مست در یک مطلب طولانی به تخریب شهاب مرادی پرداخت . در این مطلب که عصبانیت سفارش دهندگان آن در جای جای مطلب قابل مشاهده بود مرادی به زدن حرف های نامتعارف و زیر سوال بردن همه چیز بر پایه استفاده از شهرت متهم شده است .
موج تخریب به شهاب مرادی توسط صدا و سیما در حالی صورت می گیرد که این سازمان این روزها به دلیل ضعف های گسترده در متن و همچنین روایت های بصری در دو سریال ویژه در حال پخش خود یعنی معمای شاه و کیمیا از سوی کارشناسان و رسانه ها تحت فشار است و به نظر می رسد برای دست پیش گرفتن سناریوی تخریب کارشناس خود را در پیش گرفته است .
در بخشی از این مطلب سخیف آمده است : "شرکت در مسابقه «تاختن به معمای شاه» و «تبدیلشدن به چهره شیرین و خبرساز» فیالنفسه ایرادی ندارد و محبوبیت کسبشده از این راه نیز گوارای وجود منتقدان و مخالفان، اما این چه مغلطهای است که برای مخالفت با هر چیزی، باید تا حد ممکن آن را کریه و مستهجن نشان دهیم؟" . این آقایان باید بدانند امثال شهاب مرادی نیازی به مشهور شدن با انتقاد از یک برنامه تلویزیونی ندارند و انتقاد امروز و این روزهایشان قطعا از سر دلسوزی برای میلیارد ها تومان پولی است که از جیب مردم عزیز کشورمان برای نشان دادن هرزگی های دوران شاه و یا یک روایت عاشقانه خیالی در خلال سریالی است که قرار بوده تاریخ را به صداقت روایت کند .
آقایانی که امروز انتقاد دلسوزانه یک روحانی را بر نمی تابند گویی در حال سرپوش گذاشتن بر موج ناکارآمدی سازمانی عریض و طویل هستند که با هزاران کارمند و هزاران میلیارد تومان بودجه امروز در برابر شبکه های چند ده نفره قرار گرفته اند اما به جای شنیدن این انتقاد های دلسوزانه ترجیح می دهند گوش های خود را بسته نگاه دارند و فریاد ما خوبیم ما خوبیم ها را در برنامه های خود تکرار کنند .
تلویزیون باید بداند اگر امروز امثال شهاب مرادی ها محبوب شده اند نه از روی یک برنامه چند ده دقیقه ای که از روی عمق سخنان و اندیشه هایی بوده است که آنان را تا قلب خانواده ها محبوب کرده است و اگر همین افراد از تلویزیون انتقادی می کنند نه از روی بغض که از سر خیر اندیشی ها برای ادامه راه است . موج عدیده گرایش مردم به شبکه های ماهواره ای و تغییر در سبک زندگی مردم حتی اگر مدیران رسانه ملی نخواهند از خواب بیدار شوند به طور فزاینده ای جامعه را در بر گرفته است.
آقایان بايد به این نكته توجه كنند اگر اين سريال به جهت بودجه و هزينه "الف ويژه" است شهاب مرادي به جهت اقبال فراگير عمومي، تخريب "شخصِ الفِ ويژه موفق" به نفع"اثر الف ويژه ناموفق" ابدا خردمندانه و مدبرانه نيست. و بهتر است تلویزیون دست دلسوزانی این چنین را بفشارد.