ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۸۶۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۶
هاآرتص اذعان کرد:

اسرائیل هیچ جایی در مذاکرات ژنو نداشت

یک نشریه صهیونیستی با اشاره به فضای مثب مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای ۱+۵ در ژنو اذعان کرد اسرائیل هیچ جایی در این گفتگوها نداشت و طی نشست‌ها و حتی در راهروها و بین خبرنگاران نیز اشاره‌ای به آن نمی‌شد.
به گزارش تدبیر24، خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص با اشاره به فضای مثبت مذاکرات هسته‌ای هفته گذشته ایران و گروه ۱+۵ در ژنو نوشت: اسرائیل هیچ جایی در این گفتگوها نداشت و طی نشست‌ها و حتی در راهروها و بین خبرنگاران نیز اشاره‌ای به اسرائیل نمی‌شد.

به نوشته این نشریه هفته گذشته در ژنو در بین ۶ کشور مذاکره‌کننده با ایران به ویژه آمریکا این احساس حاکم بود که اسرائیل باری سنگین بر دوش آنهاست، و یا در بهترین حالت به عنوان یک وظیفه و مسئولیت نسبت به این رژیم نگاه شد. و در بدترین حالت اسرائیل به عنوان مزاحم و نخست وزیر آن نیز یک مشکل ساز -اگر نگوییم یک جنگ افروز- دیده شد.

این روزنامه افزود سوءظن درباره نتانیاهو، به خصوص پس از سخنرانی وی در مجمع عمومی سازمان ملل کاهش نیافت. این بدبینی علی رغم برخی موضع گیری‌های مقامات اسرائیلی مبنی بر تمایل این رژیم بر اتخاذ راهکار دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای ایران باقی ماند.

این نشریه همچنین به فضای ایجاد شده برای رسیدن به تفاهمی هسته‌ای بین ایران و غرب اشاره کرد و افزود هر دو طرف، ایران و غرب نسبت به عواقب شکست این مذاکرات آگاه هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: