ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۸۷۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲

هفتم اسفند فرصت دموكراتيك ملت

تدبیر24 :علیرضا رحیمی - افزايش درصد تحصيلات عالي دختران افتخار و  تحول بزرگي در حوزه اموزشي است اما تحول بزرگتر، ايجاد اشتغال براي جوانان بيكار و رايگان كردن تحصيلات  و اسان سازي ازدواج و تقويت بنيان خانواده است. مواردي كه به صراحت در اصول قانون اساسي بر ان تاكيد شده و متاسفانه امروز يكي از گره هاي بزرگ دولت و ملت شده است.
تحصيلات عاليه اي كه سرگرداني جوانان براي يافتن شغل و سخت تر شدن ازواج انها (به دليل بيكاري) را بدنبال داشته باشد به تنهايي نميتواند دستاوردي شيرين براي جوانان بشمار ايد.
شيريني فارغ التحصيلي براي جوانان زماني است كه پس از ان بتوان زندگي اساني را در اينده اي نزديك پايه ريزي كرد.

• اشتغال اسان
• امنيت رواني بانوان در محل كار
• امنيت و ثبتت شغلي
• برابري حقوق و دستمزد
از اهم اوليتها و نيازهاي حوزه بانوان و جوانان است.
اگرچه دختران در اموزش عالي و ورزش در دهه هاي گذشته افتخار افرين بوده اند اما سهم انها از اشتغال و امنيت و سلامت همچنان در هاله اي از ابهام باقي مانده است.
با مجلسي توانمند و كارامد و دولتي با تدبير ميتوان گامهاي اساسي را براي زندگي بهتر مردم عزيزمان برداشت.

هفتم اسفند فرصت دموكراتيك ملت براي انتخاب نمايندگاني كارامد است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صالح
|
Iceland
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
0
1
هه حتما...
نظر شما: