آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۸۷۹
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۳

اخبار خوش فاینانسی نهاوندیان

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران از ‌تامین اعتبار ده‌ها میلیارد دلاری پروژه‌های صنعتی و عمرانی از محل فاینانس خبر داد و گفت: جزئیات اخبار مربوط به این موضوع به زودی اعلام خواهد شد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، محمد نهاوندیان در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: منابع تامین مالی ده‌ها میلیارد دلاری از محل فاینانس برای پروژه های صنعتی و عمرانی مشخص شده است که به زودی خبرهای آن منتشر می شود.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: بخش خصوصی باید آماده کار شود تا اگر فرصتی فراهم شد بهانه نبود بخش خصوصی، فرصت را از این بخش به بخش دولتی منتقل نکند.
به گفته نهاوندیان، بخش خصوصی باید مطالعات خود را به مرحله عملیاتی نزدیک کند و از تجربه سایر کشورها نیز بهره گیرد.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: