ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۸۸۲۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۸
حجت الاسلام سیدمهدی فقیهی :

اتفاقی بزرگ در عرصه مشارکت سیاسی رخ داده است

ما شاهدیم مردم به صورت خود جوش برای آیت الله قمی تبلیغ می کنند و این اتفاقی بزرگ در عرصه مشارکت سیاسی مردم برای مجلس خبرگان است
تدبیر24 :پس از آغاز زمان رسمی و قانونی انجام تبلیغات کاندیدای مجلس خبرگان رهبری، چهره شهر تهران دگرگون شد. تغییری که با سالگرد باشکوه 22 بهمن رخ داد.
به گزارش خبرنگار تدبیر24 مردم شهر تهران تقریبا در تمام نقاط شهر شاهد تبلیغات و دعوت به حضور گسترده مردم برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی هستند. نکته جالب توجه غلبه میزان تبلیغات طیف نزدیک به هاشمی رفسنجانی است. بگونه ای که کمتر محله ای از شهر تهران از تبلیغات لیست "خبرگان مردم" بی نصیب مانده است.
کاندیدای این لیست انتخاباتی با ارائه تبلیغاتی مستقل و مردمی با رقابتی سالم پا به عرصه رقابت گذاشته و سهم بیشتری از رقبای خود را در این عرصه تصاحب کرده اند.

در همین خصوص حجت الاسلام فقیهی در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر اینکه باوجود تبلیغات گسترده آیت الله قمی و حضور ایشان در لیست مورد حمایت آیت الله هاشمی رفسنجانی شما این حضور را چطور ارزیابی میکنید؟ گفت : آیت الله محسن قمی به صورت مستقل در انتخابات شرکت کردند  و این مردم هستند که در مورد رای دادن به ایشان تصمیم می‌گیرند . علاقه مردم به ایشان بگونه ایست که ما شاهدیم مردم به صورت خود جوش برای ایشان تبلیغ می کنند و این اتفاقی بزرگ در عرصه مشارکت سیاسی مردم برای مجلس خبرگان است. لذا مردمی که این چنین برای نامزد انتخاباتی خود در مجلس خبرگان رهبری بصورت قلبی و خالصانه تبلیغ می کنند، در روز رای گیری نیز پای صندوق های رای حاضر خواهند شد.

معاون شورای عالی فرهنگ ایثار و شهادت همچنین در ادامه از مردم خواست تا با حضور گسترده خود در روز 7 اسفند مهر دیگری بر تثبیت نظام جمهوری اسلامی ایران زده و خیال خام بدخواهان کشورمان را برهم بریزند.

















بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
بیرنگ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۱
3
0
برجامی دیگر یعنی خیانتی دیگر
حسن پیام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
0
1
برجایی دیگر یعنی رهایی مردم ایران از کج اندیشی عده ای قلیل قدرت گرا
نظر شما: