ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۵۸۹۷۹
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵

نقشه مربی ایرانی برای کشف استعدادهای فوتبال آفریقا

سرمربی سابق تیم ملی ایران می گوید به دنبال اسپانسر است تا آکادمی فوتبال در آفریقا بزند.


تدبیر24 :به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حشمت مهاجرانی سرمربی سابق تیم ملی ایران در جام جهانی 1978 آرژانتین فکرهایی در سر دارد. او در این باره به خبرآنلاین می گوید: «من به دنبال اسپانسری هستم تا سرمایه گذاری در قاره آفریقا را شروع کنم. می خواهم در آنجا آکادمی فوتبال بزنم. در آفریقا استعدادهای خوبی وجود دارد. بازیکنان 12 تا 14 سال در کامرون، بورکینافاسو، نیجریه و یکسری کشورهای دیگر هست. ما باید ماهی 100 دلار به این بازیکنان بدهیم. دو سه سال باید روی این بازیکنان کار کنیم.سپس می توانید حتی آنها را به کشورهای اروپایی بفرستید. این کاری است که الان قطری ها می کنند.»

مهاجرانی در این باره توضیح می دهد: «قطری ها در سنگال آکادمی فوتبال زده اند. حدود 95 فوتبالیست 14 و 15 سال جذب کرده اند و آنها را برای جام جهانی 2022 آماده می کنند. تا آن زمان سن و سال آنها بالاتر می رود و به تیم ملی می رسند. بورا میلاتینوویچ مشهور هم این کار را برای قطری ها انجام می دهد. آنها در اسپایر هم بازیکنان را تربیت می کنند. آکادمی بزرگ فوتبال شان. حتی بازیکنان را به تمرینات رئال و بارسا می فرستند تا آنجا هم کار کنند.»
حشمت مهاجرانی ادامه می دهد: «در آفریقا باید پول داشته باشید که چنین کاری کنید چون خیلی ها پول ندارند غذا بخورند به همین خاطر اصلا به فوتبال فکر نمی کنند. دایر کردن چنین آکادمی ای در سه سال اول نیاز به هزینه دارد و بعد به سود می رسد. من دوست دارم چنین کاری را برای کشورم ایران هم انجام بدهم. دوست دارم در ایران آکادمی فوتبال بزنم ولی تیم های ایرانی اصلا توجهی به فوتبال پایه ندارد و تنها برای تیم اصلی شان هزینه می کنند.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: