ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۵۸۹۹۰
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۷

اظهارات جالب اسقف آمریکایی درباره اسلام

اسقف رابرت مک الروی از کالیفرنیای آمریکا گفت: مسلمانان می‌توانند با ارائه معنویت غنی خود از جمله نمازهای روزانه الهام‌بخشی قوی برای کاتولیک‌ها در تعهد به زهد و درک درستی از «عظمت و غنای» رحمت الهی باشند.
 تدبیر24 : اسقف رابرت مک الروی با ایراد سخنرانی در دانشگاه سن‌دیگو - واقع در در شهر سن‌دیگو در ایالت کالیفرنیای آمریکا - به بررسی «جریانات زشت تعصبات ضداسلامی» پرداخت.

کاتولیک‌ها با تعصبات ضداسلامی مبارزه کنند

اسقف مک الروی در سخنانش از کاتولیک‌های آمریکا خواست با معضل تعصبات ضداسلامی مبارزه کنند و گفت: ما شاهد بومی‌گرایی‌های افراطی جدیدی در ایالت متحده هستیم که جامعه کاتولیک‌های آمریکا وظیفه مبارزه با آن‌ها را داشته و باید آن‌ها را تعصبات مذهبی بنامیم.

وی به شناخت و ایستادگی در برابر جریانات زشت ضداسلامی در ایالات متحده آمریکا تاکید کرد و تلاش برای یافتن رابطه با مسلمانان در سطوح شخصی و همراهی با جامعه مسلمانان را در شرایطی که آن‌ها با مشکلات آزادی مذهبی دست و پنجه نرم می‌کنند، ضروری خواند.

این اسقف مسیحی از مسیحیان کاتولیک خواست که در این جنگ، مسلمانان را همراهی کنند تا آن زمان که مسلمانان، مسیحیان و یهودیان بتوانند با صلح و آرامش در خاورمیانه در کنار یکدیگر زندگی کنند.

مسلمانان و مهاجران، تهدید به شمار نمی‌روند

اسقف رابرت مک الروی گفت: کاتولیک‌ها باید به دروغ‌های مکرر درباره خشونت اسلام و اینکه مهاجران و پناهندگان تهدیدی برای آن‌ها محسوب می‌شوند، به دیده انزجار نگاه کرده و بدانند که این دیدگاه‌ها یادآور بسیاری تعصبات ضدکاتولیکی هستند که زمانی در ایالات متحده شایع بودند. البته ما خشونت انجام شده بدست بعضی مسلمانان به نام اسلام را انکار نمی‌کنیم. همانطور که بعضی مسیحیان هم اعمال خشونت‌آمیز خود را به اسم مسیحیت توجیه می‌کنند.

معنویت اسلامی، الهام‌بخش مسیحیت کاتولیک

او با اشاره به اینکه بسیاری از مردم آمریکا دوستی مناسبی با مسلمانان ندارند، گفت: تعصبات مذهبی در یک محیط انزوای اجتماعی رشد می‌کنند. باید با مسلمانان روبرو شده، درک بهتری از دین آن‌ها بدست آورده که این بهترین پادزهر برای پیش‌داوری و تعصب غلط است. به این ترتیب مسلمانان می‌توانند با ارائه معنویت غنی خود از جمله نمازهای روزانه الهام‌بخشی قوی برای کاتولیک‌ها در تعهد به زهد و درک درستی از «عظمت و غنای» رحمت الهی باشند.

این اسقف در پایان سخنانش گفت: کاتولیک‌ها و مسلمانان باید با همکاری و همدلی برای ایجاد آینده‌ای صلح‌آمیز و پایان درگیری‌های مذهبی تلاش کنند. دین مسلمانان به مسیحیان با نام «اهل کتاب» احترام گذاشته و این واژه‌ای است که مسلمانان، مسیحیت و یهودیت را ادیان ابراهیمی دانسته و به هم متصل می‌کند.
برچسب ها: تدبیر24 اسلام
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: