آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 14
کد خبر: ۵۹۰۲۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۱

یک نامزد انتخاباتی حکم "اعدام" صادر کرد!+عکس

تدبیر24 :علی باغبانیان، کاندیدای حوزه انتخابیه نطنز، قمصر و بادرود، از جمله کاندیداهایی است که در روزهای تبلیغات انتخاباتی با عملکرد و اظهارات خود حاشیه ساز شده است.

فعالیت انتخاباتی این کاندیدا که بنرهای تبلیغاتی او در سطح حوزه های انتخابیه خارج از استاندارد تعیین شده است و به دلیل عدم تذکر جدی از سوی فرماندار منطقه، با اعتراض سایر نامزدها مواجه شده است.


 
از سوی دیگر او چندی پیش در اظهاراتی عجیب و خارج از عرف در جمع هوادارانش خطاب به رقبای انتخاباتی خود گفته بود: یا می مانم و قول کرسی مجلس را می دهم و در صورت عدم موفقیت مرا در تخت پادشاه (کله ریق) در ملا عام اعدام کنید یا بمانید و قول کرسی مجلس را بدهید و در صورت عدم موفقیت شما را در تخت پادشاه در ملا عام اعدام می کنم، یا بمانید و قول کرسی مجلس را بدهید و در صورت عدم موفقیت شما را در تخت پادشاه در ملا عام اعدام می کنیم.

منبع : رویداد24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: