آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 28
کد خبر: ۵۹۰۳۰
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶

انصراف 53 نفر از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان گلستان

رئیس ستاد انتخابات استان گلستان گفت: تا این لحظه با انصراف 53 تن از نامزدهای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان گلستان 120 نفر در عرصه رقابت انتخابات باقی مانده اند.

تدبیر24 : منطقه گلستان،علی اصغر طهماسبی در بیست و هشتمین جلسه ستاد انتخابات استان، اظهار کرد: تا کنون 21 هزار و 610 خبر انتخاباتی از سوی ستاد انتخابات استان به وزارت کشور ارسال شده است که غالب این اخبار در خصوص نشست های داوطلبان انتخابات از پیش از ثبت نام تا به امروز است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در پانزدهمین فرایند برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و شانزدهمین فرایند انتخابات خبرگان رهبری به سر می بریم که مرحله تبلیغات نامزدهاست، افزود: فعالیت تبلیغاتی تمامی نامزدها به دقت زیر نظر ستاد انتخابات استان قرار دارد و کمیته های اطلاع رسانی در شهرستانها از تمامی بنرها و ستادهای انتخاباتی نامزدها، مستند سازی بعمل می آورند.

رئیس ستاد انتخابات استان، بیان کرد: طی سه روز اخیر به همراه استاندار گلستان و تنی چند از اعضای ستاد انتخابات استان در فرمانداری‌های 14 گانه حضور یافته و در دیدار با اعضای اجرایی و دست اندرکاران برگزاری انتخابات، از نزدیک در جریان چند و چون روند اجرایی کارها قرار می گیریم ضمن اینکه مهمترین بایدها و نباید های انتخابات در این جلسات، از سوی استاندار محترم گلستان مطرح می شود.

طهماسبی اضافه کرد: با تلاش های صورت گرفته بحمد الله هیچ مشکل خاصی برای برگزاری انتخاباتی پرشور در هفت اسفند وجود ندارد و تمامی ملزومات و تجهیزات لازم در اختیار ستاد های انتخابات شهرستانها قرار گرفته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در پایان گفت: در روز اخذ رأی با تدبیر صورت گرفته، فردی به نمایندگی از ستاد انتخابات استان به عنوان معین ما، جهت هماهنگی بیشتر در کنار فرمانداران قرار خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: