آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۹۰۶۳
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۳

باید سهم زنان در مدیریت های کلان را بدهیم

تدبیر24: داوود محمدی، مسئول انجمن اسلامی معلمان کشور و نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: شاخص شکاف جنسیتی ایران در میان کشورهای منطقه بسیار بسیار نگران کننده است و ما نمی توانیم در جهت توسعه گام برداریم بدون آنکه بتوانیم از پتانسیل های زنان بهره بگیریم. 
این تحصیلکرده فیزیک که تحصیلات خود را در علوم سیاسی در کارشناسی ارشد ادامه داده به دیدگاه های امام خمینی (ره) درباره جایگاه و نقش زنان در توسعه کشور اشاره کرد و توضیح داد: وقتی به اندیشه های بنیانگذار جمهوری اسلامی توجه می کنیم می بینیم که ایشان بر حضور و فعالیت زنان تاکید بسیار داشته اند ولی می بینیم که از مقطعی به بعد اندیشه امام در مورد فعالیت زنان در جامعه کم رنگ شده است. 
عضو شورای راهبردی اصلاح طلبان با بحث های مطرح شده درباره سهمیه 30 درصدی برای زنان در فهرست امید در تهران اشاره و تاکید کرد: اصلاح طلبان بر مشارکت زنان تاکید دارند. تشکل ما، انجمن اسلامی معلمان، که بزرگترین تشکل سیاسی در کشور است به این موضوع اعتقاد دارد و برای آن تلاش کرده است و لذا اگر قرار باشد ایران توسعه پیدا کند در توسعه انسانی نمی توانیم زنان و مسائل آنها را نادیده بگیریم و باید سهم زنان در تصمیم گیری ها را بدهیم. لذا مجلس ضمن قانونگذاری می تواند توصیه هایی به دولت در به کارگیری زنان در مدیریت های کلان داشته و استفاده از زنان توانمند را در دستور کار خود قرار دهد. 
محمدی به تجربه خود در مدیریت های مختلف از جمله مدیریت آموزش و پرورش قم اشاره کرد و افزود: به عینه در زمانی که مدیرکل آموزش و پرورش قم بودم دیدم که زنان توانمند چگونه از پس مسئولیت هایی که به آنها سپرده شده بود برآمدند. به ویژه در آموزش و پرورش که بیش از 50 درصد از پرسنل را زنان تشکیل می دهند باید سهم زنان از مدیریت ها نیز بیشتر شود.

منبع : کلیدملی
برچسب ها: تدبیر24 کلیدملی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: