آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 28
کد خبر: ۵۹۰۸۶
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱
دکتر پزشکیان در گفتگو با تابناک تبریز:

دکتر دستجردی عملکرد موفق و مثبتی در دوره وزارت بهداشت داشتند

خانم دکتر وحید دستجردی پس از رسیدن به منصب وزارت به قانون و برنامه پایبند تر از وزاری دیگر بود ایشان عملکرد موفق و مثبتی در دوره وزارت بهداشت داشتند.
تدبیر24 :به گزارش تابناک تبریز دکتر مسعود پزشکیان که  خود سابقه وزارت بهداشت را دارد در گفتگویی کوتاه با ما در باره عملکرد خانم دکتر دستجردی  بر منصب وزارت بهداشت صحبتهای جالبی را بیان نمودند. وی خانم دکتر وحید دستجردی را آدم مثبت و سالمی دانستند و در ادامه تصریح کردند که خانم دکتر پس از رسیدن به منصب وزارت ، به قانون و برنامه پایبند تر از وزاری دیگر بود. ایشان عملکرد موفق و مثبتی در دوره وزارت بهداشت داشتند و وزیر پیگیر ودلسوز برای نظام سلامت و بیماران بودند و در این جهت نیز خدمات شایانی را انجام دادند. در کل با این که وزارت خانه بهداشت و درمان کمبود منابع داشت، ولی ایشان مدیریت خوبی را از خود نشان دادند  و برای ایشان آرزوی سلامت و موفقیت دارم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: