ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۵۹۲۰۷
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸

فعالیت 30 گشت برای جمع آوری متکدیان در پایتخت

مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه طرح جمع آوری متکدیان در سطح پایتخت از ابتدای ماه جاری آغاز شده گفت: 30 تیم گشتی کار جمع آوری متکدیان در مناطق و معابر اصلی شهر تهران را برعهده دارند.

تدبیر24 :فرزاد هوشیار پارسیان گفت : این تیم های گشتی در قالب طرح استقبال از بهار، کار جمع آوری متکدیان در 12 محور و معبر اصلی پایتخت را انجام می دهند.
وی اظهار کرد: به منظور موفقیت هرچه بیشتر این طرح و جمع آوری کامل متکدیان، فهرست معابر اصلی موردنظر در اجرای این طرح اعلام نمی شود.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به درآمد میلیونی متکدیان در برخی از معابر اصلی شهر تهران افزود: شناسایی و جمع آوری کانون های اصلی متکدیان(کلونی های تکدی گری گروهی و خانوادگی) در نقاط مختلف تهران از اولویت های اصلی اجرای طرح جمع آوری متکدیان است.
به گفته وی، شرکت شهربان و حریم بان همکاری مستمری با سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران در راستای اجرای طرح جمع آوری متکدیان دارند.
هوشیارپارسیان با اشاره به درنظرگرفتن دو سامانسرای سازمان خدمات اجتماعی با ظرفیت 600 نفر برای نگهداری متکدیان گفت: هماهنگی های لازم برای صدور احکام قضایی در این خصوص انجام شده است.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران آبان امسال در نشست خبری خود با بیان اینکه بیش از 50درصد متکدیان شهر تهران ثروتمند هستند گفته بود که 35 درصد متکدیان شهر در قالب گروه های خانوادگی و غیررسمی فعالیت می کنند و بخش عمده ای از آنان را مهاجران پاکستانی و افغان ساکن در محلات جنوبی شهر شامل بازار، شوش و هرندی تشکیل می دهند.
به گفته وی، تنها 15 درصد متکدیان شهر تهران به لحاظ اقتصادی و معیشتی، نیازمند واقعی هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: