آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۵۹۲۵۸
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۵

عیادت رضایی از آیت الله طبس+ عکس

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد از نزدیک در جریان روند درمانی آیت الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی و از اعضای این مجمع قرار گرفت.
تدبیر24 : محسن رضایی شامگاه شنبه با حضور در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد و گفتگو با کادر پزشکی و درمانی این بیمارستان از وضعیت سلامت و روند درمان آیت الله واعظ طبسی، مطلع شد.

آیت الله واعظ طبسی از روز جمعه به علت مشکلات تنفسی در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد بستری شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: