آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۹۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳

تاجگردون هم راهی بهارستان شد

غلامرضا تاجگردون از حوزه انتخابیه گچساران به مجلس دهم راه یافت.
 تدبیر24 : متن اطلاعیه شماره ۶۸ به شرح ذیل است:

در حوزه انتخابیه گچساران و باشت از مجموع ۸۹ هزار ۷۳۳ رای آرای صحیح مأخوذه غلامرضا تاجگردون با کسب ۶۶ هزار ۱۰۳ به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

همچنین عبدالحمید خدری درحوزه انتخابیه بوشهر، گناوه و دیلم از مجموع ۱۴۱ هزار ۶۱ آرای صحیح مأخوذه با کسب ۴۱ هزار ۹۲۲ رأی وارد بهارستان شد.

در حوزه انتخابیه دشتستان نیز محمدباقر سعادت از مجموع ۱۰۶ هزار ۳۱۵ با کسب ۳۶ هزار و ۹۱۶ رای وارد مجلس شورای اسلامی شد.

در حوزه انتخابیه زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون نیز از مجموع ۱۸۶ هزار ۶۹۶ آرای صحیح مآخوذه حبیب الله دهمردهبا کسب ۱۱۴ هزار و ۴۳۹ رای و احمدعلی کیخا با کسب ۶۶ هزار و ۹۵۰ به مجلس راه یافتند.

در حوزه انتخابیه ساری و میاندورد نیز علی اصغر یوسف‌نژاد از مجموع ۲۵۶ هزار ۳۲۹ آرای صحیح مأخوذه با کسب ۱۱۶ هزار و ۵۴۰ رأی و محمد دامادی با کسب ۶۷ هزار و ۱۵۸ رای به خانه ملت راه یافتند.

در حوزه انتخابیه مسجدسلیمان، لالی، هفتگل و اندیکا از مجموع ۱۰۶ هزار و ۶۳۶ آرای صحیح مأخوذه علی عسگر ظاهری عبده وند با کسب ۲۵ هزار و ۶۴۶ رأی و علیرضا ورناصری قندلی با کسب ۲۳ هزار و ۳۶۷ رای به مرحله دوم راه یافتند.

همچنین درحوزه انتخابیه همدان و فامنین از مجموع ۲۶۸ هزار و ۷۳۹ آرای صحیح مأخوذه حمیدرضا حاجی بابایی با کسب ۱۳۳ هزار و ۳۴۳ رأی و امیر خجسته با کسب ۸۰ هزار و ۳۰۶ رای به مجلس شورای اسلامی راه یافتند.

در حوزه انتخابیه شادگان نیز مجید ناصری‌نژاد از مجموع ۷۴ هزار ۱۱۹ آرای صحیح مأخوذه با کسب ۲۴ هزار و ۷۱۰ رأی موفق به ورود به مجلس شد.
۰
برچسب ها: تدبیر24 تاجگردون
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: